Katteforsikring med syge- og livsforsikring

Katte er nysgerrige af natur og kan leve livet farligt. Med en katteforsikring passer du godt på din kat, fordi den kan få den rette behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade.

Med en kæledyrsforsikring til kat – populært kaldet katteforsikring – er din kat dækket hele livet. Udover en sygeforsikring, der dækker udgifter til dyrlægeregninger, indeholder vores katteforsikring flere fordele:

✓ Akut undersøgelse og behandling af dyrlæge

✓ Akut behandling uden for klinikkens normale åbningstid

✓ Genoptræning op til 4.727 kr. (2024) efter dækningsberettiget ulykke eller sygdom

✓ Mulighed for at tilvælge livsforsikring uden selvrisiko

For at du kan få din kat forsikret hos GF, skal den være sund og rask og mellem otte uger og fire år gammel. Er din kat over fire år gammel, kan du dog stadig forsikre den, hvis du indtil nu har haft den forsikret i et andet selskab. Derudover skal din kat være ID-mærket enten via chip eller øretatovering.

Hvad dækker en katteforsikring?

Katteforsikringen omfatter som udgangspunkt en sygeforsikring. Kattesygeforsikringen dækker udgifter, hvis din kat bliver syg eller kommer ud for en ulykke, og dækker op til 29.543 kr. pr. forsikringsår (2024).

Der er en fast selvrisiko på 1.536 kr. (2024) for kattesygeforsikringen, der gælder for en behandlingsperiode på 120 dage.

Mulighed for at tilvælge livsforsikring

Hos GF ved vi godt, at din kat ikke behøver have nogen bestemt stamtavle for at blive en elsket del af familien. Så uanset, om du har en Scottish Fold, perser- eller baggårdskat, kan du udvide din kattesygeforsikring med en livsforsikring, der er uden selvrisiko. Hvis din kat dør eller skal aflives som følge af sygdom eller en ulykke, får du erstatning til at købe en ny killing af samme race. Erstatningen kan dog aldrig blive højere end den forsikringssum, der fremgår af policen. Ønsker du et tilbud på at få din kat forsikret, ringer vi dig gerne op GF:

Ja tak, ring mig op

 

Hos GF Forsikring står vi altid klar til at hjælpe dig med en forsikring til din kat til en god pris

Få lavere pris på katteforsikring

En kæledyrsforsikring er en af de forsikringer, der giver samlerabat. Det betyder, at hvis du tegner mindst tre af dine forsikringer hos GF, tilbyder vi dig 10 % i rabat. Du kan derfor få en billigere katte- eller hundeforsikring, hvis du køber din kæledyrsforsikring sammen med to af vores andre forsikringer.

Undgå uforudsete dyrelægeregninger

Det kan være svært at se, hvis din kat er blevet syg. Katte har nemlig et instinkt, der gør, at de bliver mere stille eller gemmer sig, når de er syge. Dyrelægeregninger bliver derfor ofte dyre, fordi det er svært at opdage sygdommen, før katten er alvorligt syg. Det kan være tegn på, at din kat er syg, hvis den ikke længere plejer sin pels, hopper op i vindueskarmen eller hilser på dig, når du kommer hjem.

Så det er selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på de signaler, din kat udviser, men med en katteforsikring kan du passe ekstra godt på din kat, og du undgår, at en uforudset dyrlægeregning slår bunden ud af budgettet.

Når uheldet er ude

Hvis du får brug for din katteforsikring, har vi hos GF gjort det nemt for dig. Du skal blot udfylde vores anmeldelse her.

Har du spørgsmål til en skade, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 24 45 70. Du kan træffe os alle hverdage fra kl. 08:30 – 16:00. Du kan også sende en mail på kaeledyr@gfforsikring.dk.

Så nemt flytter du dine forsikringer over til os

Det koster ikke noget at skifte din nuværende forsikring til GF. Det er både hurtigt og nemt at skifte, og vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med dit skifte. Med en forsikring af din kat får du samtidig del i overskuddet hos GF Forsikring – ligesom mere end 300.000 andre tilfredse medlemmer.

Få nyheder fra GF Forsikring

Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev