Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Forsikring for studerende

Husk elektronikforsikring ved studiestart

Skole- og studiestart betyder for mange forældre og studerende køb af computere og tablets. Men mange glemmer at tænke på forsikring af den dyre elektronik. Her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på.

August og september er højtid for køb af computere og tablets i forbindelse med skole- og studiestart. 
Den nye og ofte dyre hardware har dog et blødt punkt, som de færreste har tjek på, når de står med dankortet fremme. Mange har nemlig ikke styr på forsikringen af elektronikken, og derfor risikerer de let at blive enten under- eller overforsikret.

Kig derfor altid dine forsikringer igennem, så du ved, hvordan dit elektroniske udstyr er dækket. For ny elektronik kan tit være en dyr investering, og det er vigtigt at undgå faldgruberne:

 

Husk at forsikre dig mod pludselig skade
Mange tror, at indboforsikringen altid dækker, hvis et uheldigt sammenstød sender den nye tablet i frit fald fra bordet, eller når en studiekammerat kommer til at træde på computertasken. Men typisk dækker en almindelig indboforsikring dit elektroniske udstyr ved eksempelvis brand eller tyveri og ikke ved det, forsikringsselskaberne kalder pludselig skade. 

Hvis du ønsker dækning af pludselig opstået skade, skal du have tilvalgt elektronikforsikring til din indboforsikring. Så er du dækket, hvis du fx kommer til at tabe din bærbare pc på gulvet, så den går i stykker. 

 

Undgå overforsikring
Den anden typiske faldgrube er overforsikring. Typisk fordi man sammen med sin nye computer eller tablet køber en produktforsikring i butikken eller i webshoppen. Men har du tilvalgt elektronikforsikringen hos dit forsikringsselskab, er den ekstra forsikring i butikken faktisk ikke nødvendig, så de penge kan du spare. 
Du skal desuden være opmærksom på, at produktforsikringen kun dækker det enkelte produkt, den er købt til. Med en elektronikforsikring får du til gengæld dækket alle husstandens nyere computere, fladskærme, tablets og mobiler. 

 

Kontakt dit forsikringsselskab
Hvis du er i tvivl og står over for en større investering i computere, tv eller lignende, er det altid en god idé at kontakte dit forsikringsselskab. 
Hvis du vil have et godt tilbud på elektronikforsikring fra os i GF Forsikring eller bare have gennemgået din indboforsikring, kan du altid tale med en af vores kunderådgivere.

 

Ja tak, ring mig op