Beregn din husforsikring på 5 minutter

Når vi beregner din husforsikring, tager vi udgangspunkt i dine behov. Derfor skal vi altid vide lidt om dit hus, hvordan du ønsker at sammensætte dækningen, og hvor du bor.

Du kan vælge at tale med en af vores rådgivere, men vi har også gjort det let for dig selv at beregne prisen. Med vores online prisberegner kan du nemlig sammensætte og beregne din husforsikring på få minutter.

Hvordan beregner vi din husforsikring?

Vi starter med at finde ud af, hvilke ønsker og behov du har til husforsikring. Sammensætningen er afgørende for, at du får den rette dækning til den rigtige pris. Vi spørger derfor blandt andet ind til din holdning til selvrisiko og hvilke dækninger, der er relevante for dig.

Ved du allerede, hvad du ønsker af selvrisiko og eventuelle tilvalgsdækninger, kan du gå direkte til vores prisberegner, hvor du kan beregne din husforsikring online.

Er du i tvivl om, hvordan du skal sammensætte din forsikring, gennemgår vi her, hvad du skal være opmærksom på.

Sammensæt en husforsikring, der passer til dine behov

Før vi kan beregne din husforsikring, skal du vælge, om du ønsker tilvalgsdækninger. Det afhænger af dine personlige præferencer, hvad der er rigtigt. Nogle af vores medlemmer foretrækker den største mulige sikkerhed, andre foretrækker en lavere pris og vil bare gerne være fornuftigt dækket. 

Eksempler på tilvalgsdækninger til vores husforsikring er:

✓ Udvidet vandskade

✓ Udvidet dækning

✓ Kosmetiske forskelle

Læs mere om vores husforsikring og tilvalgsdækninger.

Du er naturligvis også altid mere end velkommen til at blive ringet op af vores rådgivere, som heller end gerne hjælper med at rådgive dig om den korrekte sammensætning.

Ring mig op

Selvrisikoen påvirker prisen

Prisen afhænger af dit valg af selvrisiko, hvordan du ønsler at sammensætte dækningen, og hvor du bor. Selvrisikoen er det beløb, du selv skal betale, hvis du får en skade 

Læs mere om prisen på husforsikring

Forsikring ved renovering

Skal du renovere eller bygge nyt, skal du i stedet tage højde for andr ting. I begge tilfælde skal du dog kontakte dit forsikringsselskab, så du sikrer, at du er dækket korrekt. Det kan fx være med udvidet dækning til renoveringen eller entrepriseforsikring til byggeprojektet.

Læs mere om forsikringer ved huskøb

Få fuldt udbytte af din husforsikring ved at vedligeholde din bolig | GF Forsikring

Husk altid vedligeholdelsen

Når du har valgt husforsikring, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde både dit hus og have.

Herunder kan du se nogle eksempler på, hvad du skal være særlig opmærksom på:

✓ Tage og inddækninger skal holdes tætte

✓ Tage med lav eller ingen hældning skal ryddes for sne

✓ Tagrender og nedløb holdes tætte og rensede, så der er frit afløb

✓ Nedbrudte og nedslidte bygningsdele skal udskiftes eller repareres

✓ Udvendige trædele skal løbende overfladebehandles med egnede produkter

✓ Træer skal løbende beskæres eller fældes.

Det vil være ærgerligt, hvis du har sammensat den optimale husforsikring, men ikke kan få fuldt udbytte af den, fordi huset ikke har været vedligeholdt tilstrækkeligt.

 

Sådan forebygger du vandspild og vandskade

 

Kom godt på plads

Ønsker du at skifte til GF Forsikring, har vi gjort det lige så nemt, som det er at beregne prisen på din husforsikring. Vi sørger nemlig for alt det praktiske i forbindelse med skiftet, så du ikke skal løfte en finger.