Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Lovpligtig ansvarsforsikring til bil

Hvis du vil dække skader på din bil, skal du vælge enten kasko eller delkasko. Ansvarsforsikringen er en fast del af kaskoforsikringen og delkaskoforsikringen. 

Pas ekstra godt på dig selv og dine medpassagerer 
Udvid ansvarsforsikringen med tilvalgsdækninger, så er du ekstra sikret:

  • Autoulykke er et godt tilvalg, hvis du kører med passagerer i bilen, fx børn og familie, eller hvis du kører meget. Forsikringen dækker dig, der sidder bag rattet, uanset om du kører alene eller ej, og op til otte passagerer med en sum ved dødsfald og en sum ved varigt men.
  • Førerplads dækker dig som fører af bilen ved solouheld under kørsel og ved ind- og udstigning, hvis du ikke kan få erstatning fra anden side, fx en arbejdsskadeforsikring. Førerplads indeholder bl.a. dækning for varigt men, erhvervsevnetab og tabt arbejdsfortjeneste. 

Ja tak, ring mig op

Besøg prisberegneren

De oplyste priser er inklusiv skadesforsikringsafgift, men eksklusiv opkrævningsgebyr samt andre lovbestemte afgifter og gebyrer. Læs mere om dine muligheder for at få en billig bilforsikring her.

Ingen gebyrer på elektronisk betaling

Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. 

Så nemt flytter du dine forsikringer over til os
Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF

Få nyheder fra GF Forsikring

138.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

En ansvarsforsikring dækker dit ansvar, hvis du bliver gjort erstatningsansvarlig. Det kan fx være, hvis naboen falder og brækker sit ben på et sneglat fortov ud for dit hus. Eller hvis du bliver involveret i et færdselsuheld, hvor der sker skade på andre personer eller deres ting.

En ansvarsforsikring dækker dit ansvar, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting. Det kan fx være dit ansvar som ejer af en bil eller som hundeejer.

Har du en bil, er ansvarsforsikringen lovpligtig. Det samme gælder, hvis du har en hund. Har du en hund? Så har vi også en god hundeforsikring hos GF.

Prisen afhænger blandt andet af bilens fabrikat og alder. Den afhænger også af, hvor lang tid du har haft bilforsikring samt af, hvor stor en selvrisiko du vil have. Prøv vores prisberegner for at se din pris for en ansvarsforsikring.

For det meste er der en selvrisiko på din ansvarsforsikring. Men du kan godt tegne forsikringen uden. Du skal dog være opmærksom på, at ansvarsforsikringen vil være dyrere, hvis du tegner den uden selvrisiko. Selvrisikoens størrelse hænger nemlig sammen med prisen på ansvarsforsikringen.