Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Du har mulighed for at udvide din lovpligtige ansvarsforsikring | GF Forsikring

Lovpligtig ansvarsforsikring til bil

Hvis du vil dække skader på din bil, skal du vælge enten kasko eller delkasko. Ansvarsforsikringen er en fast del af kaskoforsikringen og delkaskoforsikringen

Pas ekstra godt på dig selv og dine medpassagerer 
Udvid din bilforsikring med tilvalgsdækninger, så er du ekstra sikret:

✓ Autoulykke er et godt tilvalg, hvis du kører med passagerer i bilen, fx børn og familie, eller hvis du kører meget. Ved et kørselsuheld og ved ind- og udstigning, dækker forsikringen føreren af bilen, og op til otte passagerer med en sum ved dødsfald og varigt mén 

Førerplads: Når du har valgt førerplads, så er du som fører af bilen sikret ved solouheld under kørsel, og ved ind- og udstigning, hvis du ikke kan få erstatning fra anden side fx en arbejdsskadeforsikring. Førerplads dækker blandt andet varigt men, erhvervsevnetab og tabt arbejdsfortjeneste.

Ja tak, ring mig op

Besøg prisberegneren

De oplyste priser er inklusiv skadesforsikringsafgift, men eksklusiv opkrævningsgebyr samt andre lovbestemte afgifter og gebyrer. Læs mere om dine muligheder for at få en billig bilforsikring her.

Ingen gebyrer på elektronisk betaling
Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. Læs mere om månedlig betaling

Så nemt flytter du dine forsikringer over til os
Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF

Få nyheder fra GF Forsikring

Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

En ansvarsforsikring dækker dit ansvar, hvis du bliver gjort erstatningsansvarlig. Det kan fx være, hvis naboen falder og brækker sit ben på et sneglat fortov ud for dit hus. Eller hvis du bliver involveret i et færdselsuheld, hvor der sker skade på andre personer eller deres ting.

En ansvarsforsikring dækker dit ansvar, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting. Det kan fx være dit ansvar som ejer af en bil eller som hundeejer.

Har du en bil, er ansvarsforsikringen lovpligtig. Det samme gælder, hvis du har en hund. Har du en hund? Så har vi også en god hundeforsikring hos GF.

Vi beregner prisen på din ansvarsforsikring ud fra de individuelle forhold, der gælder for din bil og for dig som bilist. Beregn pris på ansvarsforsikring

For det meste er der en selvrisiko på din ansvarsforsikring. Men du kan godt tegne forsikringen uden. Du skal dog være opmærksom på, at ansvarsforsikringen vil være dyrere, hvis du tegner den uden selvrisiko. Selvrisikoens størrelse hænger nemlig sammen med prisen på ansvarsforsikringen.