Velkommen til GF Forsikring for Maxi Zoo's kunder

Tilværelsen forandrer sig livet igennem. Men en ting er sikkert - vi er lige her for dig, når du har behov for at få tjekket dine forsikringer, så de passer til dine behov – og din families, og din bedste firbenede ven.

Bestil et forsikringstjek ved at udfylde og sende formularen på denne side, så bliver du kontaktet af vores rådgiver.

Når du har bestilt et forsikringstjek via formularen, får du kort efter en bekræftelsesmail i din indbakke. Vis mailen i din lokale Maxi Zoo-butik senest 60 dage efter, du har modtaget den, så får du et valgfrit hundetegn inkl. gravering (værdi op til 189 kr.).

Har du allerede en eller flere hunde i din husstand, kan de i samme ombæring få et hundetegn til 0 kr., hvis de er tilmeldt poteklubben hos Maxi Zoo. Oplys i din lokale Maxi Zoo-butik, hvilke hunde du ønsker hundetegn til.

*Gælder ikke eksisterende medlemmer i GF Forsikring.

Ønsker du ikke at give samtykke til at blive kontaktet, kan du købe et hundetegn (værdi op til 189 kr.) ved at sende en mail til os på: maxizoo@gfforsikring.dk. Så kontakter vi dig og aftaler nærmere omkring typen af hundetegn og gravering.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.

*Vil du alligevel ikke kontaktes, så kan du trække dit samtykke tilbage via formularen her.

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger i GF Forsikrings persondatapolitik.

10% samlerabat ved køb af 3 forsikringer

Del i overskuddet

Lokal og personlig rådgivning

GF Forsikring og Maxi Zoo giver 4 procent rabat

6 procent rabat hos Maxi Zoo

NYHED: GF Forsikring samarbejder med Maxi Zoo, og det får du nu også glæde af, når du er medlem i GF.

Alle GF-medlemmer får nemlig et sølvmedlemskab i Maxi Zoo, som giver adgang til 6 % i rabat på alle varer i Maxi Zoo Danmark og i deres webshop.

 

Du kan benytte dig af denne fordel på to måder:

1. Kig forbi dit lokale GF-kontor og hent en kupon, som du kan bytte til et sølvmedlemskab-kort i alle Maxi Zoo butikker i Danmark.

2. Log ind på MitGF, når du er i Maxi Zoo butik næste gang og vis siden ”Dine forsikringer” ved kassen, når du betaler for dine varer. Så får du udleveret dit sølvmedlemskab-kort der.

 

Du kan læse mere om sølvmedlemskabet hos Maxi Zoo her

Pas godt på din kat

Med en sygeforsikring til din kat, får du dækket dyrlægeregninger og dine udgifter til behandlinger i hele kattens levetid, hvis din kat bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Så kan du give din kat den hjælp, den har brug for uden at bekymre dig om dyrlægeregningen.

Knytter du en livsforsikring til din kats sygeforsikring, får du erstatning, så du kan købe en ny killing af samme race og avlskvalitet, hvis katten dør eller aflives som følge af en sygdom eller ulykke.

Har du en indboforsikring i GF, har du automatisk ansvarsdækning på din kat.

 

Pas godt på din hund - og dem omkring jer

Du kan få en hundeforsikring til alle lovpligtige hunderacer uanset alderen på din hund.

Udgangspunktet er den lovpligtige hundeansvarsforsikring, der dækker, hvis din hund skader andre mennesker, deres dyr eller deres ting.

Med den udvidede hundeansvarsforsikring (indeholder også den lovpligtige hundeansvarsforsikring) er du desuden dækket, hvis din hund gør skade på andre mennesker eller andres dyr/ting i forbindelse med klub- eller foreningsarrangementer som fx udstillinger, hundetræning, agility.

Vil du gerne passe lidt ekstra godt på din hund, kan du supplere med en række tilvalgsdækninger, så du kan give din firbenede ven den bedste behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade. Dyrlægeregninger kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse, men med tilvalgsdækningerne er du dækket, så din hund kan få den nødvendige behandling.

Tilvalgsdækninger til GF's hundeansvarsforsikring

 • Udvidet hundeansvar
 • Sygeforsikring
 • Livsforsikring
 • Hvis du deltager i klub- eller foreningsarrangementer, kræver det ofte, at du har en udvidet hundeansvarsforsikring. Det kan fx være udstilling, hundetræning, agility eller lignende. Den udvidede hundeansvarsforsikring dækker, hvis din hund gør skade på andre personer, dyr eller ting i forbindelse med arrangementet. Der er ingen selvrisiko, når du vælger udvidet ansvar til din hundeforsikring.
 • Din hund kan pludseligt blive syg eller komme til skade. Med en sygeforsikring oven i hundeansvarsforsikringen giver du din hund de bedste forudsætninger for hurtigt at blive rask igen. Sygeforsikringen dækker dine dyrelægeregninger, og den dækker udgifter til behandlinger i hele din hunds levetid. Sygeforsikringen dækker fx udgifter til:

  • Akut undersøgelse og behandling af dyrlæge
  • Behandling uden for klinikkens normale åbningstider
  • Operation
  • Ophold på dyrehospital og klinik
  • Genoptræning

  Hundesygeforsikringen dækker dine udgifter helt op til 27.446 kr. (2021) om året. Der er en fast selvrisiko på 1.427 kr. (2021), som du skal betale hver gang, du begynder på en ny behandlingsperiode på 120 dage.

 • Der er intet, der kan erstatte familiens firbenede ven. Alligevel er det desværre sådan, at vi ind imellem må tage afsked med vores elskede hundevenner. Det kan både være, fordi den er syg eller har været involveret i en ulykke.

  Med en livsforsikring knyttet til din hundeforsikring får du erstatning til køb af en ny hvalp af samme race og avlskvalitet. Derudover dækker livsforsikringen også eventuelle udgifter til aflivning. Livsforsikring udløber ved hovedforfald efter hunden er fyldt 8 eller 10 år afhængig af racen.

  Der er ingen selvrisiko på en livsforsikring til hundeforsikringen.

Bliv forsikret i et selskab med overskud til dig

GF er ejet af medlemmerne. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer, og derfor er det i stedet dig, der får glæde af overskuddet. Princippet er, at jo færre skader, der har været i årets løb, jo flere penge får du retur i form af billigere forsikring.

Læs mere om medlemskabet her. 

 

Sådan anmelder du en skade

Hvis uheldet er ude, er det rart at vide, du er godt dækket ind med din hunde- eller katteforsikring. Vi har gjort det nemt at anmelde en skade på din hundeansvarsforsikring online, så du hurtigst muligt kan komme videre.

 

10 % samlerabat ved køb af 3 forsikringer

Du får samlerabat på 10 % på dine private forsikringer, når du køber minimum 3 private forsikringer (dog ikke bil og veterankøretøj).

 

Vil du også være medlem?

Det er nemt at skifte til GF. Vi klarer alt det praktiske for dig og sørger også for at opsige dine nuværende forsikringer.
Kontakt os på: 

72 24 40 75