topbanner_maxizoo_nyt

Velkommen til GF Forsikring for Maxi Zoo's kunder

10% samlerabat ved køb af 3 forsikringer

Som medlem i GF får du del i overskuddet

Forsikringspakke kåret som Bedst i test

Har du ikke allerede tegnet en hundeforsikring hos GF Forsikring, så udfyld formularen herunder og bliv ringet op af en af vores rådgivere, der kan give dig en pris, der passer til netop din hund og behov.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.

 


Den bedste sikkerhed for dig og din hund

Du kan få en hundeforsikring til alle lovpligtige hunderacer uanset alderen på din hund. Udgangspunktet er den lovpligtige hundeansvarsforsikring, der dækker, hvis din hund kommer til at bide andre eller fx er årsag til et trafikuheld, hvis den skulle løbe ud på vejen.

Hundeansvarsforsikringen hjælper dig altså, hvis din hund skader andre mennesker, deres dyr eller deres ting. 

Vil du gerne passe lidt ekstra godt på din hund, kan du supplere med en række tilvalgsdækninger, så du kan give din firbenede ven den bedste behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade. Dyrlægeregninger kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse, men med tilvalgsdækningerne er du dækket, så din hund kan få den nødvendige behandling.

 

Læs mere om GF's hundeforsikring her. 

Tilvalgsdækninger til GF's hundeansvarsforsikring

 • Udvidet hundeansvar
 • Sygeforsikring
 • Livsforsikring
 • Hvis du deltager i klub- eller foreningsarrangementer, kræver det ofte, at du har en udvidet hundeansvarsforsikring. Det kan fx være udstilling, hundetræning, agility eller lignende. Den udvidede hundeansvarsforsikring dækker, hvis din hund gør skade på andre personer, dyr eller ting i forbindelse med arrangementet. Der er ingen selvrisiko, når du vælger udvidet ansvar til din hundeforsikring.
 • Din hund kan pludseligt blive syg eller komme til skade. Med en sygeforsikring oven i hundeansvarsforsikringen giver du din hund de bedste forudsætninger for hurtigt at blive rask igen. Sygeforsikringen dækker dine dyrelægeregninger, og den dækker udgifter til behandlinger i hele din hunds levetid. Sygeforsikringen dækker fx udgifter til:

  • Akut undersøgelse og behandling af dyrlæge
  • Behandling uden for klinikkens normale åbningstider
  • Operation
  • Ophold på dyrehospital og klinik
  • Genoptræning

  Hundesygeforsikringen dækker dine udgifter helt op til 27.446 kr. (2021) om året. Der er en fast selvrisiko på 1.427 kr. (2021), som du skal betale hver gang, du begynder på en ny behandlingsperiode på 120 dage.

 • Der er intet, der kan erstatte familiens firbenede ven. Alligevel er det desværre sådan, at vi ind imellem må tage afsked med vores elskede hundevenner. Det kan både være, fordi den er syg eller har været involveret i en ulykke.

  Med en livsforsikring knyttet til din hundeforsikring får du erstatning til køb af en ny hvalp af samme race og avlskvalitet. Derudover dækker livsforsikringen også eventuelle udgifter til aflivning. Livsforsikring udløber ved hovedforfald efter hunden er fyldt 8 eller 10 år afhængig af racen.

  Der er ingen selvrisiko på en livsforsikring til hundeforsikringen.

Bliv forsikret i et selskab med overskud til dig

GF er ejet af medlemmerne. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer, og derfor er det i stedet dig, der får glæde af overskuddet. Princippet er, at jo færre skader, der har været i årets løb, jo flere penge får du retur i form af billigere forsikring.

Læs mere om medlemskabet her. 

 

Sådan anmelder du en skade

Hvis uheldet er ude, er det rart at vide, du er godt dækket ind med din hundeforsikring. Vi har gjort det nemt at anmelde en skade på din hundeansvarsforsikring online, så du hurtigst muligt kan komme videre.

 

10 % samlerabat ved køb af 3 forsikringer

Du får samlerabat på 10 % på dine private forsikringer, når du køber minimum 3 private forsikringer (dog ikke bil og veterankøretøj). Du får samtidig overskudsdeling på alle dine forsikringer i GF.

 

Vil du også være medlem?

Det er nemt at skifte til GF. Vi klarer alt det praktiske for dig og sørger også for at opsige dine nuværende forsikringer.
Kontakt os på: 

72 24 40 75