Velkommen hos GF Fyn

Om GF Fyn

GF Fyn er en af de ca. 45 selvstændige forsikringsklubber som til sammen har stiftet og ejer GF Forsikring a/s. GF Fyn har eksisteret siden 1965. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter.

Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

Lokal gruppeaftale
GF Fyn har en gruppeaftale med Middelfart Boldklub, der indebærer særlige fordele for medlemmerne. Få mere at vide på kontoret.

Forsikringsklubberne har eget skaderegnskab hvilket betyder, at udgifterne til skader gøres op hvert år, og overskuddet fratrækkes næste års præmie.

Du kan blive medlem af GF FYN, hvis du bor på Fyn eller på en af de omliggende øer.:
klub-124 Fyn_med_postnumre_fremhvede_kontorer_2016

GF Fyn fusionerede pr. 1.1.2016 med GF Sydfyn, og har således i dag 4 kontorer henholdsvis i Faaborg, Svendborg, Middelfart og Odense.

Alt hvad GF Fyn gør og siger er forankret i fire fælles værdier, der afspejler den måde, hvorpå vi driver forretning, behandler vores medlemmer og arbejder sammen:

Ærlighed: Vores succes skyldes, at vi har ”fornuftige medlemmer i fornuftige biler”, og vi siger derfor åbent og ærligt: GF FYN – ikke for alle og enhver.

Nærhed: Vi kender værdien i at være tæt på medlemmerne. Vi er en del af lokalsamfundet, hvor nye medlemmer kommer via anbefalinger fra nuværende medlemmer.

Gennemskuelighed: Systemet bygger på overskudsdeling, jo færre skader, jo lavere priser. Få men klare regler præger vores arbejde.

Handlekraft: Vi er en handlekraftig organisation med kort vej til beslutningerne. Vores medarbejder udviser handlekraft og har kompetence til at tage et personligt ansvar.

GF Fyn har en samlet portefølje på ca. 60.000 forsikringer eller 174 mio. kr. i præmie. Vi er pt. 20 medarbejdere fordelt på 4 kontorer.

Anbefal et nyt medlem og få rabat