Velkommen hos GF Fyn

Om GF Fyn

GF Fyn  er en af de ca. 45 selvstændige forsikringsklubber som til sammen har stiftet og ejer  GF Forsikring a/s. GF Fyn har eksisteret siden 1965. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Fyn. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Fyn  køber aktier i GF. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent på 75 kr. Dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

Forsikringsklubberne har eget skaderegnskab hvilket betyder, at udgifterne til skader gøres op hvert år, og overskuddet fratrækkes  næste års præmie.

Du kan blive medlem af GF FYN, hvis du bor på Fyn eller på en af de omliggende øer.:
klub-124 Fyn_med_postnumre_fremhvede_kontorer_2016

GF Fyn fusionerede pr. 1.1.2016 med GF Sydfyn, og har således i dag 4 kontorer henholdsvis i Faaborg, Svendborg, Middelfart og Odense.

Alt hvad GF Fyn gør og siger, er forankret i fire fælles værdier, der afspejler den måde, hvorpå vi driver forretning, behandler kunder og arbejder sammen:

Ærlighed: Vores succes skyldes, at vi har ”fornuftige medlemmer i fornuftige biler”, og vi siger derfor åbent og ærligt: GF FYN – ikke for alle og enhver.

Nærhed: Vi kender værdien i at være tæt på medlemmerne. Vi er en del af lokalsamfundet, hvor nye medlemmer kommer via anbefalinger fra nuværende medlemmer.

Gennemskuelighed: Systemet bygger på overskudsdeling, jo færre skader, jo lavere priser. Få men klare regler præger vores arbejde.

Handlekraft: Vi er en handlekraftig organisation med kort vej til beslutningerne. Vores medarbejder udviser handlekraft og har kompetence til at tage et personligt ansvar.

GF Fyn har en samlet portefølje på ca. 60.000 forsikringer eller 174 mio. kr. i præmie. Vi er pt. 20 medarbejdere fordelt på 4 kontorer.