Velkommen hos GF for Ledere

Om GF for Ledere

GF for Ledere er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. Klubben er en selvstændig enhed med egen bestyrelse og vedtægter.

Klubben administreres af GF Sønderjylland

Klubbens mål er at yde vore medlemmer den bedst mulige service og rådgivning i forsikringsmæssige spørgsmål, både når der skal tegnes forsikringer, og når skaden er sket.

GF for Ledere fusioneret ind i GF Sønderjylland

Bestyrelsen har igennem et års tid drøftet forsikringsklubbens fremtid og har haft forhandlinger med en række mulige samarbejdspartnere.

På generalforsamlingen den 24. april fremlagde bestyrelsen fusionsredegørelse, fusionsplan og tankerne bag anbefalingen om at søge sammenlægning med GF Sønderjylland, der har hovedsæde i Haderslev.

GF for Ledere er siden 1. januar 2017 blevet administreret af GF Sønderjylland. Åbningstiden er udvidet med 6 timer om ugen og forsikringsklubbens medlemmer er sikret lavere administrationsomkostninger end ved at etablere eget kontor. Formanden for GF for Ledere fortsætter i bestyrelsen i GF Sønderjylland i 2 år.

Generalforsamlingen bakkede i enstemmighed op om forslaget, som også er generalforsamlingsgodkendt i GF Sønderjylland og godkendt i Erhvervsstyrelsen.

Den 5. maj 2017