Velkommen hos GF Veteran

Om GF Veteran

GF Veteran er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF Veteran har eksisteret siden 2002. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en forsikring på din veteranbil, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Veteran. Du betaler et indskud på kr. 100. GF - Veteran køber aktier i GF Forsikring Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent.
Læs mere om klubsystemet her og om vores organisation.

Du kan blive medlem af GF Veteran, hvis du enten er ejer eller registreret bruger af en bil eller motorcykel, som kan defineres veteran eller klassisk. Se her, hvilke betingelser din bil eller motorcykel skal opfylde.