Velkommen hos GF DTU Forsikringsklub

Om DTU Forsikringsklub

DTU Forsikringsklub er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. DTU Forsikringsklub har eksisteret siden 1967. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af DTU Forsikringsklub. Du betaler et indskud på 100 kr. DTU Forsikringsklub køber aktier i GF og til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent på 75 kr., dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år. Læs mere om vores klubsystem og organisation her.

Du kan blive medlem af DTU Forsikringsklub og tegne forsikringer hos os, hvis du er ansat, studerende, pensionist eller person med relation til danske tekniske skoler og universiteter.

Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket". Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.