Velkommen til GF Forsikring for medlemmer af Diabetesforeningen

   

Bliv forsikret i et selskab med overskud til dig

GF er ejet af medlemmerne. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer, og derfor er det i stedet dig, der får glæde af overskuddet. Princippet er, at jo færre skader, der har været i årets løb, jo flere penge får du retur i form af billigere forsikring.

 

Lokal og personlig service på et kontor i dit område
Vores medarbejderne er uddannet til at rådgive dig, så du kan føle dig tryg.
Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 72 24 40 42 - vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Husk at have dit medlemsnummer fra Diabetesforeningen klar.  

 

Særlige fordele til dig i Diabetesforeningen:

14 % rabat
Du får 14 % i rabat på dine forsikringer – undtaget på bilforsikring og veteranforsikring. (Rabatten kan ikke kombineres med evt. samlerabat).

To ekstra dækninger for 0 kr.
Udover rabat får du to dækninger, som vi tilføjer forsikringerne uden merpris:

  • Insulinchok dækkes af ulykkesforsikringen
    Ikke alle forsikringsselskaber dækker, hvis du får et insulinchok og fx falder og slår hovedet. Men når du har ulykkesforsikring hos os, dækker vi, hvis du kommer til skade som følge af insulinchok og hvis skaden efterfølgende giver dig varige men. Dækningen omfatter ulykkestilfælde, dvs. følgesygdomme efter insulinchok dækkes ikke. (Har du en ulykkesforsikring fra før 1. oktober 2018 skal du dog have udvidet dækning for at være dækket).

  • Dækning af insulinpumper
    Insulinpumper og blodsukkersensorer er også omfattet af vores indboforsikring. Vi dækker fx hvis dit barns pumpe går i stykker under leg, eller hvis du falder, og din pumpe går i stykker. (Dækningen gælder, når du har spurgt sygehusvæsenet om gratis ombytning/reparation af din insulinpumpe eller blodsukkersensor og har fået afslag).

Rabatten og de to dækninger uden beregning gælder, når du kommer med i GF’s gruppe for Diabetesforeningen medlemmer.

 

Vi hjælper dig med at skifte

Det er nemt at skifte forsikringsselskab. Du skal ikke gøre noget, vi klarer nemlig det hele for dig og søger også for at opsige dine nuværende forsikringer. 

Kontakt os på:

72 24 40 42

 

Medlemskab af GF's gruppe for Diabetesforeningens medlemmer vil fremgå af din police. Hvis du ønsker at blive medlem af GF's gruppe for Diabetesforeningens medlemmer og opnå ovenstående fordele skal du kontakte os. Er du med i GF’s gruppe for Diabetesforeningen’s medlemmer, kan du ikke samtidig være med i en anden særlig gruppe i GF.
Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.

*Vil du alligevel ikke kontaktes, så kan du trække dit samtykke tilbage via formularen her.

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger i GF Forsikrings persondatapolitik.