Velkommen til GF Forsikring for medlemmer af Diabetesforeningen

Her på siden kan du se de særlige fordele, som GF Forsikring har udviklet specielt for medlemmer af Diabetesforeningen. Udover det kan du læse om overskudsdeling og medlemsfordele, som alle medlemmer i GF har adgang til, og om vores årlige donation til Diabetesforeningen. God fornøjelse – og velkommen

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.

*Vil du alligevel ikke kontaktes, så kan du trække dit samtykke tilbage via formularen her.

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger i GF Forsikrings persondatapolitik.

Særlige fordele til dig i Diabetesforeningen

GF har en gruppe kun for Diabetesforeningens medlemmer. Når du kommer med i denne gruppe, får du rabat og adgang til eksklusive dækninger, der passer ekstra godt på dig og din insulinpumpe/blodsukkersensor.

Hvis du ønsker at komme ind i vores særlige gruppe og opnå disse fordele, skal du kontakte os. Det vil efterfølgende fremgå af din police, at du er med i denne gruppe. Du kan kun være med i én særlig gruppe i GF Forsikring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen 

SærligeFordele_ÆldreSagen_Diabetesforeningen_Samlerabat-0614 % rabat

Du får 14 % i rabat på dine forsikringer. Gælder dog ikke GF Lønsikring, bil- og veteranforsikring.

Rabatten kan ikke kombineres med evt. samlerabat.

To ekstra dækninger for 0 kr.

Udover rabat får du to dækninger, som vi tilføjer dine forsikringer uden merpris:

SærligeFordele_ÆldreSagen_Diabetesforeningen_Insulinchok-07Insulinchok dækkes af ulykkesforsikringen

Ikke alle forsikringsselskaber dækker, hvis du får et insulinchok og fx falder og slår hovedet. Men når du har ulykkesforsikring hos os, dækker vi, hvis du kommer til skade som følge af insulinchok og hvis skaden efterfølgende giver dig varige men. Har du en ulykkesforsikring fra før 1. oktober 2018 skal du dog have udvidet dækning for at være dækket.

SærligeFordele_ÆldreSagen_Diabetesforeningen_Insulinpumpe-08Dækning af insulinpumper

Insulinpumper og blodsukkersensorer er også omfattet af vores indboforsikring. Vi dækker fx hvis dit barns pumpe går i stykker under leg, eller hvis du falder, og din pumpe går i stykker. Dækningen gælder, når du har spurgt sygehusvæsenet om gratis ombytning/reparation af din insulinpumpe eller blodsukkersensor og har fået afslag.

 

Du kan finde betingelserne for vores produkter her

Årlig donation

GF gavner både dig og diabetessagen

Siden 2016 har GF givet en årlig donation til Diabetesforeningen – et beløb for hvert GF-medlem, som er med i vores særlige gruppe for Diabetesforeningens medlemmer. Pengene går til foreningens arbejde for diabetessagen, og er med til at forbedre vilkårene for mennesker med diabetes i Danmark. Alene i 2023 blev det til 606.062 kr. – og beløbet vokser i takt med antallet af medlemmer. Vil du også være med til at støtte diabetessagen? Udfyld formularen højere oppe på siden for at blive kontaktet af os, og hør mere om, hvordan du kan komme ind i vores særlige gruppe for medlemmer af Diabetesforeningen.

Diabetesforeningen og GF Forsikring - Donationer

Lokal og personlig rådgivning på et kontor i dit nærområde

Vores rådgivere har erfaring i at tage sig af Diabetesforeningens medlemmer, så du kan føle dig tryg. På dit lokale GF-kontor sidder vi klar til at svare på alle dine spørgsmål, store som små.

Kommer du frem til, at GF er det rigtige for dig, er det nemmere end du tror at skifte forsikringsselskab. Vi sørger for, at du får dækninger, der passer til dig og dit liv, og vi søger også for at opsige dine forsikringer i dit nuværende forsikringsselskab.

 

Vil du høre mere om dine særlige fordele?

Udfyld formularen længere oppe på siden - så kontakter vi dig. Eller ring til os på tlf. 72 24 40 42 - vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Du kan også kigge ind på dit nærmeste GF-kontor. Find dit lokale kontor her.

Find dit medlemsnummer fra Diabetesforeningen frem, så du er sikker på at få glæde af alle dine fordele hos os.

 

 

Overskudsdeling

Få del i overskuddet i GF Forsikring

I GF Forsikring er det ikke aktionærer, der skal tjene på et godt regnskabsår. Grundtanken har siden stiftelsen i 1967 været, at medlemmerne skulle dele årets overskud – også selv om de har været så uheldige at få en skade i løbet af året. Helt konkret får det enkelte medlem overskudsdeling i form af en særlig rabat i procent, der trækkes fra prisen på forsikringerne, når de skal betales i årets løb. Du får del i overskuddet allerede som nyt medlem.

Overskudsdeling med GF Forsikring

Fordele for alle medlemmer i GF Forsikring

Fordel_psykisk krise

Få professionel hjælp ved psykisk krise

Få professionel hjælp ved psykisk krise

GF giver dig op til 10 psykologbehandlinger, hvis du oplever en akut psykisk krise. Psykisk krise er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer i GF.

Sådan får du hjælp ved psykisk krise
Fordel_Digital chikane

Få hjælp ved digital chikane

Få hjælp ved digital chikane

GF giver dig tryghed på internettet og hjælper med at få fjernet fx falske profiler. Digital chikane er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer i GF.

Sådan får du hjælp ved digital chikane
læge365-gf-forsikring

Ekstra tryghed med gratis lægehjælp

Ekstra tryghed med gratis lægehjælp

GF giver dig adgang til Læge 365 (Eyr – Mød en læge online) alle dage hele året rundt. Læge 365 er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer i GF.

Sådan får du gratis lægehjælp
hacker-man-laptop web (1)

Sådan forebygger du identitetstyveri

Sådan forebygger du identitetstyveri

GF hjælper dig, hvis du får stjålet og misbrugt din identitet. Identitetstyveri er en ekstra hjælp til dig, der har en eller flere private forsikringer i GF.

Læs mere om identitetstyveri her