Velkommen hos GF Viborg

GF Viborg er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. Klubben har eksisteret siden foråret 1969.

Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Viborg. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Viborg køber aktier i GF. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

Forsikringsklubberne har eget bilskaderegnskab hvilket betyder, at udgifterne til skader gøres op hvert år, og overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. De sidste 5 år har vi i gennemsnit tilbagebetalt knap 15%.

Klubbens mål er at yde vore medlemmer den bedst mulige service og rådgivning i forsikringsmæssige spørgsmål, både når der skal tegnes forsikringer, og når skaden er sket.

Læs om GF Forsikrings vision