Velkommen hos GF Hovedstaden

Om GF Hovedstaden

GF Hovedstaden er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. Klubben har eksisteret siden 1968.

Hører du til dem, der ønsker en personlig betjening, en god service og et forsikringsselskab, der har kontor i nærheden af, hvor du bor, er du velkommen til at kontakte os – eller kigge forbi vores kontor. Her kan du få råd og vejledning om forsikring og få et godt tilbud på alle familiens private forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Klubbens mål er at yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning i forsikringsmæssige spørgsmål, både når der skal tegnes forsikringer, og når skaden er sket.

Overskudsdeling på bilforsikring
Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Hovedstaden. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Hovedstaden køber aktier i GF. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent på pt. 75 kr., og dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år i januar. Ophører du med at have din bilforsikring gennem klubben, tilbagebetales kontingentet ikke.

Du kan blive medlem af GF Hovedstaden og tegne forsikringer hos os, hvis du bor i et af følgende postnumre:

1000-1499 København K  2625 Vallensbæk
1500-1799 København V 2635 Ishøj
1800-1999 Frederiksberg C   2650 Hvidovre
2000 Frederiksberg 2660 Brøndby Strand
2450 København SV 2665 Vallensbæk Strand
2300 København S 2670 Greve
2500 Valby 2690 Karlslunde
2605 Brøndby 2770 Kastrup
  2791 Dragør

Det er GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket". Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.