GF bygger på en god ide

Ejet af medlemmerne siden 1967

 

Hos GF Forsikring handler det om overskud. Det har det gjort siden 1967, hvor vi blev grundlagt som et opgør med de traditionelle forsikringsselskaber.

Ideen var at stå sammen, så ingen aktionærer kunne spinde guld på andres forsikringer. Og det gælder stadig. Vi er ejet af vores medlemmer, og vi er her for at give dig gode forsikringer til fornuftige priser. Skaber vi overskud, går det til dig, mig og alle os, der ejer GF sammen.

For os handler overskud om nærhed. Om at være tæt på, når der sker noget. Når du har brug for hjælp, en snak eller et godt råd. Hos GF Forsikring er vi lokale, og på klubkontoret kan du altid få personlig rådgivning.

Overskud er også samfundssind. Sammen med GF Fonden forebygger vi skader og øger sikkerheden lokalt.

For i GF Forsikring tror vi på, at det både gavner den enkelte og fællesskabet, når vi passer godt på os selv og på andre. Når vi er der for hinanden, i medgang og modgang.


Det er det, vi mener, når vi siger: Overskud til hinanden.

Det handler om dig og virksomheden

Det forpligter at være et medlemsejet selskab. GF ønsker ikke blot at være virksomhedens forsikringsselskab. Vores mål er at være din foretrukne forsikringspartner ved at tilbyde den pakkeløsning, der hele tiden matcher dine aktuelle ønsker og behov.


Med vores servicekoncept sikrer vi, at din virksomheds forsikringer hele tiden følger med tiden. Gennem servicekonceptet sørger din assurandør for, at summer og dækninger løbende tilpasses, og vores skadeafdeling står klar med rettidig hjælp og gode råd til forebyggelse, hvis uheldet er ude, og skaden sker.

Forsikringspriser, dækninger og overskudsdeling fortsætter uændret. 

Dine erhvervsforsikringer fortsætter uændret med de samme dækninger og priser. Og hvert år deler vi fortsat overskuddet med dig som medlem. Overskuddet bliver automatisk trukket fra prisen på forsikringerne. Overskudsdelingen på bilforsikringen vil fortsat blive opgjort blandt medlemmerne i klubben, mens overskudsdelingen på alle andre erhvervsforsikringer opgøres på landsplan.

Bekræftelse

Erhvervsmedlem - læs mere

 Vilkår for din virksomheds medlemskab

 
GF Forsikring er medlemsejet, er det er derfor en forudsætning for at være forsikret hos os, at din virksomhed er medlem. Medlemskabet er knyttet til en af GF’s forsikringsklubber, som er selvstændige foreninger. Gennem din forsikringsklub er din virksomhed med til at eje GF Forsikring a/s.
Din mening tæller, og som medlem indkaldes virksomheden hvert år til klubbens generalforsamling, hvor du har stemmeret og mulighed for indflydelse. Som medlem får din virksomhed desuden overskudsdeling på alle forsikringer.
 Police dokument

Se de fuldstændige vilkår for medlemskabet