Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Kronjylland

  Om klubben

  Om GF Kronjylland


  GF Kronjylland er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. GF Kronjylland har eksisteret siden 4. august 1968.

  Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Kronjylland. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Kronjylland køber aktier i GF Forsikring a/s. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.
  Forsikringsklubberne har eget skaderegnskab hvilket betyder, at udgifterne til skader gøres op hvert år, og overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. 

  Til dækning af klubbens interne administrationsudgifter opkræves et årligt kontingent på p.t. 75 kr. Kontingentet opkræves sammen med den årlige bilforsikringspræmie.
  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Kronjylland

  Som medlem af GF Kronjylland har du mange fordele:

  SOS Dansk Autohjælp
  GF Kronjylland samarbejder med SOS Dansk Autohjælp om vejhjælp. Ordningen er obligatorisk, og i 2010 er aftalen blevet forbedret, så du får flere fordele, uden at det koster dig ekstra.:

  • Altid frit værkstedsvalg: Du bestemmer selv, hvilket værksted din bil skal transporteres til, uanset hvor du får brug for vejhjælp.
  • Din EkstraBil: Bryder din bil sammen, og skønner alarmcentralen, at skaden ikke kan udbedres på stedet, kan du billigt leje en ekstrabil. 
  • Hjælp i ferien. Klubbens autohjælp dækker både i Danmark og resten af Europa og er især en fordel, hvis du kun har ansvarsforsikring. Har du også kaskoforsikring, er du desuden dækket af det røde SOS-kort, som er langt mere omfattende.

  Får du brug for hjælp – ring 70 23 10 11.

  Læs de fuldstændige bestemmelser for klubbens autohjælp her.

  Rabat på dæk hos Euromaster 

  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.

  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Autoglasmanden, Dansk Bilglas eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37

  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15 % rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Vindueslås – 10% rabat

  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10% rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere.  

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring. 

  Nyheder

  Nyheder fra GF Kronjylland

  GF Kronjylland indkalder medlemmerne til ordinær generalforsamling på Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8960 Randers SØ, onsdag den 27. april 2016 kl. 19.00. 

  Dagsorden ifl. lovene
  1. Valg af dirigent 
  2. Bestyrelsens beretning 
  3. Forelæggelse af klubbens årsrapport til godkendelse 
  4. Forslag fra bestyrelse eller medlemmer 
  5. Valg af bestyrelse
  - Bestyrelsesmedlem Lars Bo Nielsen 
  - Bestyrelsessuppleant Kenneth Højgaard Sommer 
  6. Valg af revisor
  - ND REVISION RANDERS
  7. Eventuelt.

  Af hensyn til arrangementet, hvor klubben byder på et lille traktement, bedes du venligst tilmelde dig på forsikringskontoret, pr. mail jobl@gfforsikring.dk eller på tlf. 72 24 46 16 med angivelse af policenummer senest 3 dage før generalforsamlingen.
  På kontoret
  På kontoret:
  Afd. Direktør
  Forsikringsrådgiver
  Bogholder
  Assurandør
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Assurandør
  GF Kronjylland

  Gl. Stationsvej 3, st. tv.
  8940 Randers SV

  Åbningstider:
  Man-tors: 9.00-16.00
  Fredag: 9.00-14.00 

   

  86 43 57 05
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere