Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Midtvest

  Om klubben

  Om GF MidtVest

  GF MidtVest er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. GF MidtVest har eksisteret siden 1974. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF MidtVest. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Midt Vest køber aktier i GF.

  Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger samt drift af klubbens Autohjælp, opkræves et årligt kontingent på 350 kr., dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

  Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket". Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.


  Du kan blive medlem af GF MidtVest hvis du bor i et af disse postnumre:

  6880 Tarm
  6893 Hemmet
  6900 Skjern
  6920 Videbæk
  6933 Kibæk
  6940 Lem St
  6950 Ringkøbing    
  6960 Hvide Sande
  6971 Spjald
  6980 Tim
  7260 Sønder-Omme
  7270 Stakroge
  7280 Sønder-Felding    
  7330 Brande
  7361 Ejstrupholm
  7362 Hampen
  7400 Herning
  7430 Ikast
  7441 Bording
  7451 Sunds
  7480 Vildbjerg
  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF MidtVest

  Autohjælp

  GF MidtVest samarbejder med Dansk Autohjælp om vejhjælp, og i 2010 er aftalen blevet forbedret, så du får flere fordele, uden at det koster dig ekstra.:

  1. Altid frit værkstedsvalg: Du bestemmer selv, hvilket værksted din bil skal transporteres til, uanset hvor du får brug for vejhjælp.
  2. Din EkstraBil: Bryder din bil sammen, og skønner alarmcentralen, at skaden ikke kan udbedres på stedet, kan du billigt leje en ekstrabil.
  3. Hjælp i ferien. Klubbens autohjælp dækker både i Danmark og resten af Europa og er især en fordel, hvis du kun har ansvarsforsikring. Har du også kaskoforsikring, er du desuden dækket af det røde SOS-kort, som er langt mere omfattende.

  Får du brug for hjælp – ring 70 23 10 11. Ved henvendelse om hjælp, hav altid dit police nr. eller Bilens registrings nr. klar. Læs de fuldstændige bestemmelser for klubbens autohjælp her.

  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk BilglasDanGlassAutoglasmandenGlasXpert eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  DanGlass, 80 2000 20
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33
  GlasXpert, tlf.: 70 20 68 68


  Vigtigt om stenslag
  For at minimere skadeudgifterne, og dermed styrke tilbagebetalingen til medlemmerne har vi indgået fast prisaftale med autoglasmanden. Et autoglasfirma 
  der leverer god service og høj kvalitet. Du kan selv kontakte dem direkte, hvis du får brug for reparation i forbindelse med stenslag: Autoglasmanden på telefon 70 23 99 33 


  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.


  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15 % rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 


  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.


  Slutseddel 
  Skal du selv handle din brugte bil, kan du printe en slutseddel her.


  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.  


  Vindueslås – 10 % rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10 % rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen hos Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere.


  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.


  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

   
  Nyheder

  Nyheder fra GF MidtVest

  Tips og gode råd
  Herunder kan du se 2 film om forebyggelse af brand i hjemmet:

  Klub-141-Brand        Brand ved madlavning


  Livsvigtig røgalarm

   
  GF MidtVest støtter de danske mestre fra FCM

  Klub-141Haandbold650x21585521

  Klub-141-Haandbold650x38556741

  Sponsoraftale
  I forbindelse med ny sponsoraftale mellem Hammerum Gjellerup Cykelklub og GF MidtVest, blev der afviklet en konkurrence, som blev vundet af Poul Pedersen, Gjellerup, Herning. Den glade vinder besøgte GF MidtVests kontor, hvor kunderådgiver Anni Kristensen kunne overrække gevinsten - en Garmin Edge Touring GPS - til Poul. Så nu kan Poul Pedersen finde vej - både til GF MidtVests kontor i Hammerum og rundt på vejene i Europa. Et stort tillykke til Poul og tak for deltagelsen.

  Klub-141-NyhedGPS

  På kontoret
  På kontoret:
  Afdelingschef
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Assurandør
  GF MidtVest

  Hammerum Hovedgade 65
  7400 Herning

  Åbningstider:

  Mandag - torsdag:  9.30-15.00
  Fredag: 9.30-14.00

  Telefon er åben:

  Mandag - fredag:  8.30-16.00
  97 11 88 55
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere