Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Flyv sikkert med en droneforsikring

Når du flyver med en drone, som vejer mere end 250 gram, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring. Vil du forsikre din drone yderligere i tilfælde af en skade eller tyveri, har du mulighed for at tilvælge kaskoforsikring.

 

Droneforsikring og regler om droneflyvning

Som udgangspunkt dækker din droneforsikring hos GF en værdi op til 100.000 kr. inklusiv eftermonteret udstyr. Det kan blandt andet være et kamera, som ikke fulgte med dronen, da du købte den.

Hos GF kan du forsikre droner op til 25 kilo, men det kræver, at du som minimum har én anden forsikring hos os. Droneforsikringen er naturligvis også med overskudsdeling.

GF-Forsikring-Drone

Værd at vide inden du letter

Vores droneforsikring dækker kun, når du flyver efter de pågældende droneregler. Derfor har vi samlet fire råd til dig, som du skal overholde, inden du sender din drone i luften:

 

1. Tjek om du må flyve der, hvor du ønsker: www.droneluftrum.dk.

 2. Du skal have et kompetencecertifikat, før du må flyve med en drone, som vejer mere end 250 gram. Det er gratis at tage et online kompetencecertifikat.

3. Du skal registrere dig som droneejer hos Trafikstyrelsen. Her kan du også orientere dig om de aktuelle regler for droner, der opdateres jævnligt.

Forskellen på ansvarsforsikring og kaskoforsikring

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring dækker et eventuelt krav om erstatning, hvis din drone forvolder skader på andre personer eller deres ting.

GF-Drone-Cluster1
Droneforsikring-GF-Cluster-2

Kaskoforsikring

Kaskoforsikring dækker fx, hvis der opstår skader under transporten på vej til det sted, hvor du skal flyve med dronen, eller hvis din drone bliver stjålet.

Hvad koster en droneforsikring?

Prisen på vores droneforsikring er individuel og afhænger blandt andet af, hvilken drone du har og, hvor meget udstyr, der er monteret.

Ønsker du et tilbud på en droneforsikring hos GF, ringer vi dig gerne op, så vi kan få en uforpligtende snak om dine forsikringsbehov.

GF-Droneforsikringen

Flyv sikkert over til GF

Der er mange fordele som medlem hos GF. Én ting er, at du ikke skal løfte en finger, hvis du ønsker at skifte. Vi opsiger nemlig dine nuværende policer, og overfører dem til os.

En anden fordel er, at du får del i vores overskudsdeling. Det er din garanti for, at du ikke betaler for meget for dine forsikringer.

 

Skift til GF Forsikring

Få nyheder fra GF Forsikring

138.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev