Få en billigere sommerhusforsikring

Når du gør en indsats for at forebygge indbrud og vandskader, har du mulighed for at få rabat på din sommerhusforsikring hos GF Forsikring

• På indbo får du fem procent i rabat, når du installerer en tyverialarm. Hvis der er elektronisk overførsel til en bemandet alarmcentral, får du 15 procent rabat

• På rør og kabel får du 20 procent i ekstra rabat med et godkendt lækagesikringsanlæg, som forebygger vandskader og vandspild. 

 

Vil du høre mere om, hvordan du får rabat på din sommerhusforsikring, er du velkommen til at kontakte en af vores rådgivere på 70 13 80 80

Læs også: Sådan undgår du vandspild og vandskade

Vi klarer det hele for dig

Ønsker du en sommerhusforsikring med overskudsdeling hos GF Forsikring, skal du ikke løfte en finger. Vi klarer alt papirarbejdet og sørger for at opsige dine nuværende policer. 
Du skal blot skrive under på, at vi må opsige din nuværende sommerhusforsikring, og at du accepterer det tilbud, som vi har beregnet til dig.

Så let skifter du

Hos GF Forsikring dækker vores sommerhusforsikring ved brand, lynnedslag og elskader som fx kortslutning i hårde hvidevarer.

Derudover dækker sommerhusforsikringen storm- og vandskader, hærværk, indbrud og brud på glas og kumme.

Det indbo, der er dækket på sommerhusforsikringen, er det indbo, der fast befinder sig i sommerhuset.

Det er fx, møbler inde og ude, grill, køkkenudstyr, haveredskaber, cykler og småbåde.

Det er altid en god idé, at du har en sommerhusforsikring, der dækker ved brand, indbrud, hærværk, storm- og vandskader.

Derudover er det individuelt, hvad du ellers har behov for af andre tilvalgsdækninger.

Vi anbefaler dog, at du som minimum har indboforsikring tilknyttet til din sommerhusforsikring.

Prisen på en sommerhusforsikring er individuel og afhænger blandt andet af dækninger, areal, byggeår og materialet på taget.

Derudover har det også betydning for prisen, om der er tale om et fritidshus, kolonihavehus eller en feriebolig.