Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firrma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..
Kontakt os

GF Hovedstaden
Præstefælledvej 45
2770 Kastrup

Åbningstider
Mandag 10.00-16.00
Tirsdag 8.30-18.00
Onsdag 8.30-18.00
Torsdag  8.30-16.00
Fredag 8.30-16.00

Vind en iPad med GF Hovedstaden

vind-en-ipad

Få et forsikringstjek og deltag i konkurrencen om at vinde en iPad

 

Sådan deltager du:
Du deltager i lodtrækningen ved at sende en sms med teksten ”VINDIPAD” til 1272. Så er du automatisk med i lodtrækningen om en iPad til en værdi af kr. 3.499,-, og du har sagt ja til at modtage et tilbud på dine forsikringer. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Evt. gevinstskat betales af GF Hovedstaden.

Kampagnen løber i perioden i uge 19-24, 2017.

Vinderen udtrækkes umiddelbart herefter og vil blive kontaktet via det mobilnummer, der opgives ved deltagelse i konkurrencen. Reagerer vinderen ikke på henvendelser fra GF Hovedstaden inden for 5 hverdage, forbeholder vi os retten til at udpege en ny vinder.

 


Hvem kan deltage:

Alle personer over 18 år kan deltage. Ansatte og medarbejdere i GF Forsikring, deres partnere og familier kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er oprettet af GF Hovedstaden.

Ved deltagelse giver du samtykke til, at GF Hovedstaden indsamler, behandler og opbevarer dine oplysninger. Du vil som deltager i konkurrencen blive kontaktet af GF Hovedstaden for at få det bedste tilbud på en forsikring, som passer til netop dig.