GF Forsikring gruppeaftaler

Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firrma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..
Kontakt os

GF Pharma
Strandvejen 59
2100 København Ø

Åbningstider
Mandag 8.30-16.00
Tirsdag 8.30-16.00
Onsdag 8.30-16.00
Torsdag  8.30-16.00
Fredag 8.30-16.00

Bliv ringet op af GF Pharma/NOVO, og hør om dine forsikringsfordele

Om GF Pharma/NOVO

Hvem kan blive medlem og tegne forsikringer?

Du kan blive medlem af GF Pharma og tegne forsikringer hos os, hvis du er ansat i en virksomhed, som arbejder inden for den farmaceutiske industri i Danmark. Tillige nære slægtninge til medarbejdere samt pensionister fra samme kreds.

Klubben kan også tilbyde at oprette en firmaaftale med relevante virksomheder inden for den farmaceutiske industri. Sådanne ’gruppeaftaler’ skræddersys til den enkelte virksomhed og dennes medarbejdere og kan – efter nærmere forhandling – indebære særlige fordele for alle forsikringstagere, der er tilknyttet den pågældende virksomhed. Fremsynede virksomheder kan på denne måde øge værdien af en aktiv medarbejderpleje.

Og det er netop det NOVOs personaleforening har gjort. Derfor har du nu mulighed for at få dig og dine forsikret hos ligesindet gennem NOVO aftalen.

 

De fordele som du får gennem denne aftale er:

 

Hvad er idéen med en forsikringsklub?

At ansvarsbevidste mennesker søger sammen i et forsikringsfællesskab om bilforsikringer. Alle ved jo, at det er kunderne, der via forsikringspræmien kommer til at betale for de skader, forsikringsselskabet skal dække. Idéen er derfor, at du med din egen adfærd er med til at sikre, at klubbens samlede skadesudgifter begrænses mest muligt, uden at det går ud over dækningen, hvis skaden alligevel skulle indtræffe.

 

Hvad er belønningen?

Det overskud, du er med til at skabe i klubben, kommer tilbage til dig selv og de øvrige medlemmer i klubben! 

GF Pharma har eget bilskaderegnskab, hvilket betyder, at udgifterne til medlemmernes skader gøres op hvert år, således at overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. Regnskabet opgøres fuldstændig, som var klubben et selvstændigt forsikringsselskab, men forskellen er - og den er væsentlig - at klubbens medlemmer selv er med til at sætte grænserne for risikoen ved at definere, hvem klubben består af. Vi arbejder målrettet på at tiltrække gode og ansvarsbevidste medlemmer og på at sørge for, at de værste ulykkesfugle sies fra i tide.

Klubbens skadesudvalg vurderer løbende de anmeldte skader og kan indstille at opsige et medlemsskab, der viser sig at belaste fællesskabets økonomi i urimelig grad.

 

Få et uforpligtende tilbud og hør hvad GF Pharma kan gøre for dig.