GF Forsikring er lige i nærheden af dig smal (1)

Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firrma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..

Bliv ringet op og hør om din skræddersyede forsikring hos GF for Ledere

Det får du hos GF for Ledere

 

I GF for Ledere handler det om overskud. Ikke til os, men til dig som kunde. Du får naturligvis adgang til de mange fordele, som alle kunder har i GF: Du for del i overskuddet på alle dine forsikringer, du får rabat, når du samler flere forsikringer hos os, og du får gode forsikringer til gode priser. Men derudover får du adgang til særlige fordele i GF for Ledere.

 

Hvem kan blive forsikret?
Hvis du er ansat som leder, kan du blive forsikret i GF for Ledere. Har du din bilforsikring hos GF for Ledere, kan du også komme med til generalforsamling og få indflydelse.

 

Dine fordele i GF for Ledere:
  • Rabat hos Euromaster
  • Fordelagtig autohjælp
  • Billig reparation og udskiftning af bilrude
  • Rabat på skybrudsalarm
  • Rabat på DNA-mærkning
  • Rabat på vindueslås

 

Del i overskuddet selvom du har haft en skade
Hos os gælder princippet om en for alle, alle for en. Det vil sig, at selvom du har haft en skade i årets løb, så får du alligevel del i årets overskud. Skulle der et enkelt år være underskud, mærker du ikke noget til det.

 

Om os
GF for Ledere er en selvstændig forsikringsklub i GF Forsikring a/s og er en selvstændig enhed med egen bestyrelse og vedtægter.