Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firrma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..

Bliv ringet op af GF for Ledere og hør om dine forsikringsfordele

Det får du hos GF for Ledere

 

I GF for Ledere handler det om overskud. Ikke til os, men til dig som kunde. Du får naturligvis adgang til de mange fordele, som alle kunder har i GF: Du for del i overskuddet på alle dine forsikringer, du får rabat, når du samler flere forsikringer hos os, og du får gode forsikringer til gode priser. Men derudover får du adgang til særlige fordele i GF for Ledere:

  • Rabat hos Euromaster
  • Fordelagtig autohjælp
  • Billig reparation og udskiftning af bilrude
  • Rabat på skybrudsalarm
  • Rabat på DNA-mærkning
  • Rabat på vindueslås

Hvis du er ansat som leder, kan du blive forsikret i GF for Ledere. Har du din bilforsikring hos GF for Ledere, kan du også komme med til generalforsamling og få indflydelse.

GF for Ledere er en selvstændig forsikringsklub i GF Forsikring a/s og er en selvstændig enhed med egen bestyrelse og vedtægter. 

Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.

 

Få et uforpligtende tilbud og hør hvad GF for Ledere kan gøre for dig.