Forsikringsgruppen Alssund

Få et uforpligtende tilbud

Hør, hvad Forsikringsgruppen Alssund kan gøre for digForsikringsgruppen Alssund

Dit nye lokale forsikringsalternativ

Ønsker du at blive forsikret lokalt i et stærkt selskab, der er ejet af medlemmerne lokalt, og som har særligt fokus på Alssund? 

Forsikringsgruppen Alssund er en lokal forsikringsgruppe, der er blevet til på initiativ af borgere fra lokalområdet, der ønsker at samle deres private forsikringer i en forsikringsgruppe, der alene er for borgere fra Alssund-området. Forsikringsgruppen Alssund har valgt at samarbejde med GF Forsikring, der er et gensidigt selskab med nærhed til medlemmerne og lokal overskudsdeling.  Medlemmer af Forsikringsgruppen Alssund får  samtidig adgang til de mange medlemsfordele, som i forvejen gælder for medlemmer af GF Grænsen. 

Få et godt tilbud på alle familiens forsikringer
Du finder vores kontor i Sønderborg på Kærvej 69A, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi til en snak om dine forsikringer ansigt til ansigt med en af vores rådgivere. Er det mere praktisk for dig og vil du hellere ordne dine forsikringer derhjemme, så aftal en tid med vores assurandør. Så kommer vi ud til dig – uanset hvor på Als eller i Sundeved du bor. 

Er der overskud, kommer det dig til gode
Forsikringsgruppen Alssund tager del i GF Grænsen årlige overskudsdeling på bilforsikringen: Jo færre skader der er, jo billigere bliver din bilforsikring. Vi trækker nemlig din andel af overskuddet fra i din pris for det kommende år. Alle øvrige forsikringer gøres op på selskabsniveau, og også her sendes overskuddet tilbage i form af billigere forsikringer i det kommende år. 

Forsikring for alle pengene
GF Forsikring er et gensidigt selskab, der ikke er sat i verden for at tjene penge til aktionærer. Det betyder, at vi kan koncentrere os 100 procent om dig og om at give dig forsikring for alle pengene: Gode dækninger til fornuftige priser, god lokal service og rådgivning – og i tillæg har vi lokalt ejerskab. GF er ejet af medlemmerne via lokale forsikringsklubber, og igennem 50 år har Sønderjylland været en af GF’s absolutte højborge. Samtidig har vi et landsdækkende, solidt selskab i ryggen.