Har du styr på dine forsikringer?

Dit forsikringsbehov ændrer sig hele livet, og det kan være svært at få overblik. Se de tre eksempler her på siden. Genkender du dig selv i et af dem? Så klik på vælg-knappen under billedet og se din pris.

Lars (23)

Lars bor i Aabenraa og arbejder som tømrerlærling. Han er kunde i Jyske Bank og kan derfor få 10 % rabat på indbo- og ulykkesforsikring ved GF Forsikring. 

I sin fritid spiller han fodbold flere gange om ugen, og han tager et par gange om året ud af landet for at se internationale fodboldkampe. Derfor har han købt en indboforsikring med rejseforsikring, der dækker i Europa.

Han har også købt en ulykkesforsikring med heltidsdækning, så han både er dækket på arbejde og i fritiden.

 

Daniel (21) og Louise (24)

Daniel og Louise bor sammen i en lejlighed på Frederiksberg. De er begge studerende og kunder i Jyske Bank og får derfor 10 % i rabat på indbo- og ulykkesforsikring ved GF Forsikring.

De har købt en indboforsikring, og da de elsker at rejse, har de tilføjet en rejseforsikring, der dækker dem på rejser i Europa.

Derudover dyrker de begge sport. Daniel træner til en ironman, og Louise spiller tennis og dyrker yoga. Derfor har de købt en ulykkesforsikring, der dækker dem døgnet rundt.

Mette (26)

Mette bor i en lejlighed på Amager og læser antropologi på Københavns universitet. Hun har været kunde i Jyske Bank i hele sit liv og får som Jyske Bank-kunde 10 % i rabat på indbo -og ulykkesforsikring ved GF Forsikring.

Mette har en stor interesse for andre kulturer, og derfor rejser hun meget. Hun har en særlig kærlighed til Italien og Spanien, og derfor har hun købt en indboforsikring med en rejseforsikring, der dækker rejser i Europa.

Hun tager ofte på vandreture og lange cykelture. Derfor har hun også tilføjet en ulykkesforsikring, der dækker hende døgnet rundt.