Connie overlader roret efter 25 år som Kaptajn for GF Nordvest

Connie Irene Bruun har været en del af GF Nordvest de sidste 25 år hen over finanskriser, vækst og corona-pandemi. Der er ikke mange, der kan holde skuden stabil i så oprørte vande – men det har Connie.

GF Forsikring - Tak for 25 gode år Connie Irene Bruun | GF Nordvest

Sidste dag på kontoret

Connie Irene Bruun har været en del af GF Nordvest, siden det var et lille kontor på Struervej, hvor hun selv var den eneste ansatte. Så det er megen erfaring og historie, der går ud ad døren den 2. november. Det er officielt Connies sidste arbejdsdag på kontoret, men tro mod sig selv og sit usædvanligt gode samarbejde med Peter Agger beholder Connie dog fingrene på pulsen lidt endnu.

Connie har med sædvanlig omtanke planlagt overgangen. GF Nordvest har været en del af Connies liv så længe, at det kræver noget særligt at overlade skuden til en ny Kaptajn. Derfor udtænkte Connie for 4 år siden en plan om gradvis nedtrapning og overdragelse af ledelsen til Peter Agger. Engagement, dynamik og en rolig hånd på roret kendetegner nemlig Connies ledelse.

Samarbejdet mellem Connie og Peter har resulteret i det bedste fra begge verdner. Peter bibringer drive og nye ideer og Connie har 25 års erfaring indenfor forsikringer og ledelse. Det samarbejde er noget helt særligt og har været en stor fordel for GF Nordvest og medlemmerne.

Et helt arbejdsliv

Connie har prøvet det hele i sin tid hos GF Nordvest. Hun startede som forsikringsrådgiver i 1997 med mand og børn derhjemme. Efter lidt mere end 10 år i 2008 var Connie klar til selv at overtage roret. Det var midt i finanskrisen, og med røde tal på bundlinje ved overtagelsen skulle der spares og udviklingen i økonomien skulle overvåges nøje. Connies mål var at få skuden rettet op og få en sund forretning at overdrage til sin efterfølger.

Det fortæller meget om Connies indstilling til sig selv og sit arbejde, det handler om at smøge ærmerne op og komme i gang. Heldigvis fandt Connie den helt rigtige kurs, og styrede GF Nordvest mod roligere vande.

Det er en underdrivelse at sige, at hun har leveret et godt stykke arbejde, men mere får man ikke ud af hende selv – det er dog et faktum, at Connie Irene Bruun afleverer et GF Nordvest beliggende på Viborgvej 41 i Holstebro med 8 ansatte, egenkapital og grønt budget til Peter Agger. 

Efter afmønstring

Connie glæder sig til overgangen til et liv uden aftaler i kalenderen og har også planlagt den første tid til netop det – en tom kalender med en masse skønne muligheder. Connie har lige fået sit sjette barnebarn, og sønnerne har allerede forhørt sig om pasning af farmor.
 
Hvis titlen som farmor ikke er nok, så holder Connie selvfølgelig fast i svømning 3 gange om ugen men vil gerne udforske motionscenteret og gåture noget mere. Når sæsonen passer, så er der have og et stort drivhus at se til, men i den mørke tid kan Connie starte med at vende tilbage til håndarbejde, som igen er blevet både populært og klimavenligt. Mon ikke hun også her kan lære et par fif fra sig?
 
Det trækker også i Connie for at rejse og opleve verden noget mere. Det giver god energi, som Connie kan bruge på de frivillige tillidsposter, som hun bestrider som formand i Svømmeklubbens bestyrelse og kasserer i Grundejerforeningen. Skulle det alligevel komme til at knibe med at få tiden til at gå, så påmønstrer Connie GF Nordvest et par dage om måneden, hvor hun i hvert fald de næste 3 år tager sig af klubbens regnskab og passer sin formandspost i bestyrelsen efter Peter Aggers ønske.