Velkommen hos GF TeleIT

Om GF TeleIT

GF TeleIT er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF TeleIT har eksisteret siden 1963. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF TeleIT. Du betaler et indskud på kr. 100. GF TeleIT køber aktier i GF Forsikring Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent.

Læs mere om klubsystemet her og om vores organisation

Forsikringsklubberne har eget skaderegnskab hvilket betyder, at udgifterne til skader gøres op hvert år, og overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. De sidste år har tilbagebetalingen været:

Du kan blive medlem af GF TeleIT og tegne forsikringer hos os, hvis du har en tilknytning til GF TeleIT's jyske regioner og øvrige enheder. Vi er også målrettet mod pensionister fra samme kreds.