Velkommen hos GF Klub Lau

Om GF KLUB LAU

Om GF KLUB LAU 

GF KLUB LAU er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF KLUB LAU har eksisteret siden 1966. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF KLUB LAU. Du betaler et indskud på kr. 100. GF KLUB LAU køber aktier i GF Forsikring Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent.

Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

Hvem kan blive medlem eller tegne forsikringer
Du kan blive medlem af GF KLUB LAU og tegne forsikringer hos os, hvis du har en tilknytning til et selskab med relationer til LAURITZEN GRUPPEN. Vi er også målrettet mod pensionister fra samme kreds.


Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket". Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

 

Skaf nye kunder og få rabat