Velkommen hos GF Thy og Mors

Om GF Thy og Mors

GF Thy og Mors er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF Thy og Mors har eksisteret siden 1972. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Thy og Mors. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Thy og Mors køber aktier i GF Forsikring. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent på 60 kr., dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år. Læs mere om klubsystemet her.

Hvem kan blive medlem eller tegne forsikringer?
Du kan blive medlem af GF Thy og Mors og tegne forsikringer hos os, hvis du bor i et af følgende postnumre:

klub-155 Postnumre