Velkommen hos GF Slotsholmen

Om GF Slotsholmen

GF Slotsholmen er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF Slotsholmen har eksisteret siden 1964. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelseog vedtægter. Når du tegner en bilforsikring hos os, bliver du samtidig medlem af GF Slotsholmen. Du betaler et indskud på kr 100, der anvendes til køb af en aktie i GF. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent på kr 75 samtidig med opkrævningen af bilforsikringspræmien. Læs mere om klubsystemet og vores organisation.

Du kan blive medlem af GF Slotsholmen og tegne forsikringer hos os, hvis du er ansat i Kongehuset, Ministerier, Styrelser og Departementer eller medlem af den ansattes husstand. Dette gælder også pensionister fra samme kreds.

Til GF Forsikrings klare mål: "at tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje forsikringsklubbens mål: "at yde vore medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket". Vi er samtidig meget bevidste om, at medlemmerne også er vore arbejdsgivere, hvilket understreger betydningen af denne målsætning.