Velkommen hos GF Bornholm

Om GF Bornholm

GF Bornholm har eksisteret siden 1967. I 2016 fusionerede klubben med GF Lolland-Falster, hvilket betyder at klubberne har fælles bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af klubben. Du betaler et indskud på kr. 100, som klubben bruger til køb af aktier i GF Forsikring. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent

Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

Hvem kan blive medlem og tegne forsikringer
Du kan blive medlem af GF Bornholm og tegne forsikringer hos os, hvis du er bosiddende på Bornholm.