Generel information om NemKonto

Din NemKonto er den bankkonto, som alle offentlige myndigheder bruger, når de skal udbetale penge til dig. Det er en helt almindelig bankkonto, som du bruger i forvejen. 

Du vælger selv, hvilken af dine almindelige bankkonti du ønsker at benytte som NemKonto. Det kan du gøre på www.nemkonto.dk ved at logge ind på selvbetjeningen med din NemID. 
 
Hvad bruger vi NemKonto til? 
GF bruger vi din NemKonto til alle udbetalinger fra os til dig. Det gælder hvis du fx skal have penge tilbage, fordi du har betalt for meget - eller hvis du skal have udbetalt en erstatning i forbindelse med en skade. 
 
Hvilke oplysninger videregiver GF til NemKonto?
Ved overførslen videregiver vi dit cpr-nr. til NemKonto. Dette bruges alene til at identificere dig, så beløbet kan udbetales til din konto i dit pengeinstitut.
 
Kan GF hæve penge på min NemKonto? 
Nej. Vi kan kun sætte penge ind på din NemKonto. 

Tilmeld din GF Forsikring til e-Boks

Hvad er e-Boks? 
Med e-Boks får du en sikker digital postkasse på nettet, hvor du kan modtage og opbevare de dokumenter, du ellers ville få med posten. I e-Boks kan du også gemme din dåbsattest, vielsesattest og andre af dine vigtige og private papirer. 

Det er gratis at bruge e-Boks, og du kan modtage ubegrænsede mængder post fra afsendere i e-Boks. Din e-Boks er tilknyttet dit cpr-nummer og følger dig hele livet, - uanset om du flytter eller skifter e-mail adresse.

Hvad skal jeg bruge e-Boks til? 
e-Boks giver dig større overblik og mindre besvær. e-Boks er tilknyttet dit CPR-nummer og følger dig hele livet - uanset om du flytter adresse eller skifter e-mail. Du behøver ikke huske nye pinkoder for at blive bruger. Log på e-Boks med NemID - ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. 

Hvordan får jeg en e-Boks? 
Hvis du ikke har en e-Boks i forvejen, kan du kan nemt oprette en. Det er gratis – og helt enkelt. Du skal blot gå ind på www.eboks.dk og logge på med NemID.

Opret en e-Boks

Jeg har allerede e-Boks – hvordan får jeg post fra GF? 
Det gør du ved at tilmelde GF til din e-Boks. - Gå i menupunktet Afsendere eller Tilmeld afsendere. Her kan du se de virksomheder og offentlige myndigheder, som du kan modtage post fra i e-Boks. Find GF Forsikring ved at søge på navnet, via kategorierne eller ved at vælge et begyndelsesbogstav i den alfabetiske oversigt. 

Hvilke oplysninger videregiver GF til e-Boks? 
Ved dokumentoverførslen videregiver vi dit CPR-nummer til e-Boks. CPR-nummeret bruges alene til at identificere dig, så beløbet udbetales til din konto i dit pengeinstitut. 

Hvem administrerer e-Boks? 
e-Boks a/s er et selvstændigt aktieselskab, der ejes af Nets (tidligere PBS) og PostDanmark. 

Hvor kan jeg få mere at vide? 
Læs mere 

e-boks_logo_pos_230x45

Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!