Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer..

Billig bilforsikring hos GF Forsikring

Aeldre mand i bil

Hos GF er prisen på din bilforsikring fast. Du bliver ikke straffet med en højere pris, hvis du får en skade. 

Din bilforsikring bliver billigere for hvert år, du kører skadefrit, og når du har kørt skadefrit i 5 år, bliver du elitebilist. Efter 6 skadefri år har du mulighed for at blive superelitebilist og få særlige fordele. 

Når du vælger bilforsikring hos GF får du også mulighed for at få leje-/lånebil, når din bil repareres. Du kan tilpasse bilforsikringen til dit behov, fx med leasingpakke. Og med tilvalget superelitebarn kan du hjælpe din store søn eller datter til en billigere bilforsikring

Ring mig op

Beregn din pris


Vælg et kundeejet forsikringsselskab

Hos GF Forsikring er vi ejet af vores kunder. Derfor kan vi koncentrere os 100 % om vores kunders interesser. Vi skal ikke optjene et stort overskud til en gruppe aktionærer, men kan i stedet bruge alle vores resurser på at give kunderne forsikring for alle pengene. Det er da det mindste, vi kan gøre.


Så nemt flytter du dine forsikringer over til os
Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF