Kalder alle landsholdsfans! Vind billetter til landskampen i Parken

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.

Vil du alligevel ikke ringes op, så kontakt os her.
Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig konkurrencebetingelserne.
Læs GF Forsikrings persondatapolitik her.

Kom med GF i Parken

Fik du ikke billet til kampen mellem Danmark og Serbien? Så bare rolig – nu har du mulighed for at vinde 4 billetter, så du og tre, du holder af, kan mærke den fantastiske følelse af fodboldfeber, når det er allerbedst - på dansk hjemmebane.

GF er officiel forsikringspartner for DBU's landsholdsfans

Derfor har vi nu, helt eksklusivt, mulighed for at udlodde 6 x 4 stk. billetter  til landskampen mellem Danmark og Serbien i Parken den 29. marts. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at skrive dig op. Så ringer en af vores lokale rådgivere dig op til et kort møde om dine forsikringer. Det tager under 1 minut at skrive sig op, og så er du automatisk med i konkurrencen.

Psst... Denne konkurrence er forbeholdt personer, der ikke allerede er medlem i GF. Hvis du derfor allerede har en eller flere forsikringer i GF, har vi en særlig konkurrence for dig og vores andre medlemmer lige her

Billetter-01