GF X BroBizz

GF Forsikring er ejet af kunderne – og det kan mærkes. Du får del i overskuddet og personlig service og rådgivning om alle dine forsikringer. Som BroBizz-kunde kan du desuden få adgang til en skræddersyet fordelspakke, specielt til dig som bilist.

Gratisvejhjælpparkeringsskadedækningsamlerabatnummerpladeforsikringbilafsavn1

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
BroBizz formular
Få mere at vide om den særlige fordelspakke, GF Forsikring tilbyder dig som BroBizz-kunde. Når du indsender formularen, giver du tilladelse til, at en GF-kunderådgiver kontakter dig for et forsikringstjek og et uforpligtende tilbud.  Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge dette. Ellers bliver du kontaktet af en lokal rådgiver ud fra dit postnummer. 
Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.

Læs GF Forsikrings persondatapolitik.

NB: Det kan tage et par sekunder for systemet at registrere din tilmelding.
Tak for din tålmodighed. 

 

5 særlige BroBizz-fordele hos GF Forsikring

 

Som BroBizz-kunde kan du få adgang til denne fordelspakke:


Gratis vejhjælp det første år: 
Du får 12 måneders gratis Vejhjælp, hvis du tegner en bilforsikring i GF. Gælder kun for nye GF-kunder og ikke veterankøretøjer.

20 % rabat på parkeringsskadedækning: Du får 20 % rabat på tilvalgsdækningen Parkeringsskade på din bilforsikring.

10 % samlerabat ved køb af 3 forsikringer: Du får samlerabat på 10 % på dine private forsikringer, når du køber minimum 3 private forsikringer ( dog ikke bil og veterankøretøj ) Du får samtidig overskudsdeling på alle dine forsikringer i GF. 

Nummerpladeforsikring til 0 kr.: Har du en PayByPlate-aftale hos BroBizz, kan du få dækket udgifterne til nye nummerplader, hvis de bliver stjålet - uden selvrisiko. 

 

Bilafsavn: Har du brug for en erstatningsbil, fordi din egen bil er blevet stjålet eller totalskadet? Vi giver dig tilvalgsdækningen bilafsavn uden merpris, når du har kasko på din bilforsikring. Ved tyveri af bilen giver dækningen i en periode et dagligt beløb til fri rådighed, fx til leje af en bil. Ved totalskade får du et engangsbeløb.


Kom med i et kundeejet selskab

GF er ejet af kunderne. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer, og derfor er det i stedet dig, der får glæde af overskuddet. Princippet er, at jo færre skader, der har været i årets løb, jo flere penge får du retur i form af billigere forsikring det efterfølgende år.

Personlig service

Vores medarbejdere er uddannet til at rådgive dig, så du kan altid er godt forsikret ud dine individuelle ønsker og behov.

GF Forsikring er et kundeejet dansk forsikringsselskab og er omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

 

Det er nemt at skifte til GF: Vi klarer alt det praktiske for dig og sørger også for at opsige dine nuværende forsikringer.

Kontakt os på: 72 24 40 60

Er du allerede kunde i GF? Det fremgår af din police, om du er omfattet af denne gruppeaftale. Hvis du ønsker at være med i GF Forsikring for BroBizz-kunder og opnå ovenstående fordele, skal du kontakte os.