Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Nord

  Om klubben

  Om GF Nord

  GF Nord er en af de selvstændige forsikringsklubber, der ejer GF Forsikring a/s. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Du er medlem i forsikringsklubben GF Nord, når du har en bilforsikring i GF. Det årlige klubkontingent er på 50 kr. Hertil kommer 275 kr. for autohjælp for nyere biler og 350 kr., hvis bilen er mere end 5 år gammel. De to beløb opkræves sammen med bilforsikringspræmien til januar.

  Ved indmeldelse betaler du et indskud på kr. 100, som GF Nord køber aktier for i GF Forsikring a/s.

  Læs mere om klubsystemet og vores organisation.

  Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje, at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket".

  GF Nord er nemlig en forening, der skal gøre det bedst muligt for sine medlemmer. Vi er ikke en forretning, der skal tjene penge.

  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Nord

  Som medlem af GF Nord har du mange fordele:

  Autohjælp

  Som medlem i GF - Nord er du automatisk med i klubbens autohjælp. Du kan dermed spare et meget dyrere abonnement ved redningskorps eller lignende. Kontingentet opkræves sammen med præmien for bilforsikringen til januar.

  Dansk Autohjælp har mulighed for at se, om en nødstedt bilist er med i GF Nords autohjælp ordning. Hvis du får brug for hjælp, er det derfor tilstrækkeligt, at du oplyser dit bilpolicenummer, så klares alt det økonomiske mellem SOS Dansk Autohjælp og klubben.

  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk BilglasDanGlasAutoglasmandenGlasXpert eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  DanGlas, tlf.: 80 2000 20
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33
  GlasXpert, tlf.: 70 20 68 68


  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.

  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15% rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 


  Ejerskifteforsikring

  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring. 

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Vindueslås – 10% rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10% rabat på vejledende udsalgspris. 

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere. 

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her.

  Nyheder
  På kontoret
  GF Nord

  Rimmensgade 27
  9900 Frederikshavn

  Åbningstider:

  Mandag: 9.00-16.00
  Tirsdag:  9.00-16.00
  Onsdag:  9.00-16.00
  Torsdag: 9.00-16.00
  F
  redag:   9.00-16.00

  98 42 50 22
  GF Nord, Hjørring

  Brinck Seidelinsgade 7
  9800 Hjørring

  Åbningstider:

  Mandag: 9.00-16.00
  Tirsdag:  9.00-16.00
  Onsdag:  9.00-16.00
  Torsdag: 9.00-16.00
  Fredag:   9.00-16.00

  98 92 50 23
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere