Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Pharma

  Om klubben

  Om GF Pharma

   

  Klub 174 Kge

   

  GF Pharma er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s.

  Idéen med en forsikringsklub er, at ansvarsbevidste mennesker søger sammen i et forsikringsfællesskab om bilforsikringer.

  Alle ved jo, at det er kunderne, der via forsikringspræmien kommer til at betale for de skader, forsikringsselskabet skal dække. Idéen er derfor, at du med din egen adfærd er med til at sikre, at klubbens samlede skadesudgifter begrænses mest muligt, uden at det går ud over dækningen, hvis skaden alligevel skulle indtræffe.

  Belønningen? - Det overskud, du er med til at skabe i klubben, kommer tilbage til dig selv og de øvrige medlemmer i klubben!

  GF Pharma har eget bilskaderegnskab, hvilket betyder, at udgifterne til medlemmernes skader gøres op hvert år, således at overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. Regnskabet opgøres fuldstændig, som var klubben et selvstændigt forsikringsselskab, men forskellen er - og den er væsentlig - at klubbens medlemmer selv er med til at sætte grænserne for risikoen ved at definere, hvem klubben består af. Vi arbejder målrettet på at tiltrække gode og ansvarsbevidste medlemmer og på at sørge for, at de værste ulykkesfugle sies fra i tide.

  Klubbens skadesudvalg vurderer løbende de anmeldte skader og kan indstille at opsige et medlemsskab, der viser sig at belaste fællesskabets økonomi i urimelig grad.

  Novo_regnestykke

  Hvem kan blive medlem og tegne forsikringer
  Du kan blive medlem af GF Pharma og tegne forsikringer hos os, hvis du er ansat i en virksomhed, som arbejder inden for den farmaceutiske industri i Danmark. Tillige nære slægtninge til medarbejdere samt pensionister fra samme kreds.

  Klubben kan også tilbyde at oprette en firmaaftale med relevante virksomheder inden for den farmaceutiske industri. Sådanne ’gruppeaftaler’ skræddersys til den enkelte virksomhed og dennes medarbejdere og kan – efter nærmere forhandling – indebære særlige fordele for alle forsikringstagere, der er tilknyttet den pågældende virksomhed.Fremsynede virksomheder kan på denne måde øge værdien af en aktiv medarbejderpleje. 

  Ved indmeldelse i klubben betaler du et indskud på 100 kr., der benyttes til køb af aktier i forsikringsvirksomheden GF Forsikring. Indskuddet er en éngangs omkostning, der refunderes ved udtræden. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger betales et årligt kontingent (75 kr. i 2015), der opkræves sammen med fornyelsespræmien hvert år d. 1/1. Læs mere om klubsystemet og vores øvrige organisation.

  Ud over bilforsikring kan du også tegne dine øvrige privatforsikringer gennem GF Pharma. Der ydes 10% samlerabat på prisen for alle sådanne andre privatforsikringer ved tegning af mindst 3 af vore forsikringsprodukter (f.eks. indbo - ulykke – hus).

  Forsikringsklubben GF Pharma ledes af en bestyrelse valgt blandt medlemmerne. Klubbens vedtægter kan ses her.

  Bestyrelsen arbejder for fortsat gode forsikringsbetingelser og lave præmier med særlig fokus på forsikring af køretøjer. Klubbens daglige arbejde og medlemskontakt varetages fra kontoret i Valdemarshaab i Køge. Gennem kontoret kan medlemmerne få råd og vejledning i forsikringsmæssige anliggender og i evt. skadesituationer.

  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Pharma

  Autohjælp
  Når du har bilforsikring hos GF Pharma, har du samtidig mulighed for at få autohjælp til en attraktiv pris.

  GF Pharma har en samarbejdsaftale med SOS Dansk Autohjælp om assistance i Danmark og Europa til et værksted efter dit valg eller hjem til din bopæl.

  Kontakt SOS Dansk Autohjælp på telefon: 75 95 44 55 

  GF Hjælp
  Hos GF Pharma har du muligheden for at tilkøbe GF Hjælp - som er et frivilligt tilkøb til vejhjælp.
  Du kan kontakte din forsikringsklub for yderligere information og om tilkøb heraf, eller læse mere nedenfor:

  Læs meget mere om GF Hjælp her


  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk Bilglas, Autoglasmanden eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko.

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33


  Rabat på dæk hos Euromaster
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.
  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten.
  Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.

  Euromaster_logo


  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15% rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 


  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Vindueslås – 10% rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10% rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere. 

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF

  Nyheder

  Nyheder om GF Pharma

  Til medlemmer/forsikringstagere i Forsikringsklubben GF Pharma

  Forsikringsklubben ønsker dig velkommen i 2017. Med det nye år iværksættes forskellige ændringer i vores ’klub-univers’, og du har sandsynligvis allerede modtaget en foreløbig underretning herom direkte fra GF Forsikring A/S i Odense. Det er klub-bestyrelsens forventning, at disse ændringer vil være ret fordelagtige for dig som medlem af klubben.

  Mest markant er den tidligere varslede omlægning af udbetalingen af sidste års overskud, hvor vi - frem for en kontant udbetaling henne i marts måned - lader overskuddet indgå allerede ved årsskiftet som et forudbetalt bidrag til næste års præmie. Det betyder, at din forskudsbetaling af præmien er blevet tilsvarende lavere; - jo bedre vi alle kørte i det afsluttede år, jo lavere bliver forskudspræmien i det nye. Princippet med overskudsdeling er uændret mht. opgørelse af præmie-/skades-
  balance, men opgørelsen udvides til også at omfatte andre forsikringstyper end bilforsikring, så det udbetalte overskud til medlemmerne forøges - alt andet lige.

  En anden vigtig nyhed er, at klubbens kontor pr. nytår nu findes på Strandvejen 59, København Ø. Her deler vi kontor med andre firma-/fag-/branche specifikke klubber, med hvilke vi har indgået en samarbejdsaftale. Kontoret ligger lige ved Svanemøllen station og er dermed betydeligt lettere at komme til end adressen i en forstad til Køge. Kontorets telefonnummer er uændret 7020 0547, og der er fri (gratis) parkering i det bagved liggende villakvarter.

  Helt nyt er det måske så ikke, at klubben nu har etableret sin egen vejhjælpsordning. Ordningen har været i kraft siden sommeren 2016 og tilbydes til en attraktiv pris
  (p.t. 300 kr. om året) gennem vort samarbejde med SOS/Dansk Autohjælp.

  Lidt praktisk information: Generalforsamling 2016 finder sted torsdag d. 6/4 på Kursuscenter Magleås i Høsterkøb, Nordsjælland. Mere herom vil blive lagt ud på klubbens hjemmeside i løbet af marts måned. Og husk: Vi vil gerne have flere medlemmer, så du kan med fordel benytte dig af klubbens igangværende hverve-kampagne, der udlover en bonus til de medlemmer, som skaffer en reel medlems-tilgang. Du skal anføre, at det drejer sig om medlemskab af Klub 174, GF Pharma, hvis medlemmer har tilknytning farmaceutisk virksomhed i Danmark. Det er meget nemt gjort ved brug af dette link: www.gfforsikring.dk/kundeskafkunde.

  Med venlig hilsen

  Bestyrelsen

   

  Autohjælp: Klubben tilbyder en autohjælpsordning som man kan tilmelde sig ved klubkontoret.

  Rudeskader: Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen.

  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris: Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem.

  På kontoret
  På kontoret:
  Kontorleder
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  GF Pharma

  Strandvejen 59
  2100 København Ø

  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 9.00-16.00

  Telefonen er åben fra:
  8.30-16.00

  70 20 05 47
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere