Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Østsjælland

  Om klubben

  Om GF Finans og GF Østsjælland

  GF Finans hed tidligere Pengeinstitutternes Personale Forsikringsgruppe, og GF Østsjælland hed tidligere GF Køge. Begge klubber blev pr. 1. januar 2014 fusioneret. Det fremtidige navn blev i forbindelse med fusionen ændret til GF Finans og GF Østsjælland, og tegningsområdet forblev uændret. 

  GF Finans og GF Østsjælland er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. Hver klub er en selvstændig enhed med egen bestyrelse og vedtægter, når du tegner en bilforsikring bliver du medlem af forsikringsklubben. Du skal betale et indskud på 100 kr.. Læs mere om klubsystemet og vores organisation. 


  GF Finans eller GF Østsjælland dækker disse postnumre
  Du kan også tegne forsikring hos GF Finans og GF Østsjælland, hvis du er anset i den finansielle sektor/beslægtet virksomhed eller modtager pension herfra. 

  2680 Solrød Strand
  4000 Roskilde
  4030 Tune
  4060 Kirke Såby
  4070 Kirke Hyllinge
  4130 Viby Sjælland
  4140 Borup
  4320 Lejre
  4330 Hvalsø
  4360 Kirke Eskilstrup 
  4600 Køge
  4621 Gadstrup
  4622 Havdrup
  4623 Lille Skensked
  4632 Bjæverskov
  4652 Hårlev
  4653 Karise
  4660 Store Heddinge
  4671 Strøby
  4672 Klippinge
  4673 Rødvig Stevns
  4681 Herfølge
  4682 Tureby

  Det er GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket". Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Finans og GF Østsjælland 

  Transporthjælp 

  GF Finans og GF Østsjælland har en obligatorisk transportordning, der dækker din bil og husstand overalt i Danmark. Transporten gælder til nærmeste værksted eller hjem til bopælen, hvis skaden eller fejlen kan udbedres straks. Hvis skaden eller fejlen ikke kan udbedres straks, transporteres bilen til værksted ved bopæl. Transport eller hjælpen rekvireres direkte hos:

  SOS Dansk Autohjælp - telefon 70 23 10 11

  Betingelser for transportordningen

  Rudeskader

  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk Bilglas, Autoglasmanden eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko.

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:

  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33


  Rabat på dæk hos Euromaster

  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.

  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!


  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 


  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15 % rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 

   

  Ejerskifteforsikring

  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.


  Kampen mod indbrudstyven

  Forsikringklubben yder rabat på din indboforsikring, Såfremt der er/bliver installeret alarm. Vi yder 5% rabat hvis alarmen er uden overførsel til alarmcentral og 15% ved overførsel til alarmcentral. Lige nu tilbyder vi et GRATIS sikkerhedscheck i samarbejde med Dansikring. For nærmere oplysninger herom fås ved henvendelse til klubben.


  Spar penge på DNA-mærkning

  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 


  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.  

  Vindueslås – 10% rabat

  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10% rabat på vejledende udsalgspris. 


     Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere. 


  Skybrudsalarm til særlig god pris

  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Tilbud på rejser med Bravo Tours

  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

  Nyheder
  På kontoret
  GF Finans og GF Østsjælland

  Den Hvide By, Valdemarshaab 1, 1. tv.
  4600 Køge

  Åbningstider:

  Mandag - torsdag:  08.30 - 16.00
  Fredag: 08.30 - 15.00

  44 66 52 44
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere