Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Nordvest

  Om klubben

  Om GF Nordvest

  GF Nordvest er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. GF-Nordvest har eksisteret siden 1969. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af GF-Nordvest. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Nordvest køber aktier i GF Forsikring a/s. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontinent på kr. 150,-.

  Derudover betales der til klubbens transportordning. Kontingentet til transportordningen er afhængig af bilens alder. Biler fra 0 – 3 år = kr. 100,- Biler fra 3 – 9 år = 350,- Biler over 9 år = 450,- Der er mulighed for skriftligt fravalg af Dansk Autohjælp med virkning fra tegning af forsikringen eller 1. januar.

  Læs mere om klubsystemet og vores organisation.

  Forsikringsklubberne har eget bilskaderengskab hvilket betyder, at udgifterne til skader gøres op hvert år, og overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. 

  Det er forsikringsklubbens mål at yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket. Som forsikringklub skal vi være bevidste om, at vores medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - det stiller lidt større krav til os. 

  Du kan blive medlem af GF Nordvest hvis du bor i et af disse postnumre: 

  klub-169 Postnumre

  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Nordvest

  GF Nordvest har mange samarbejdspartnere - det giver gode fordele for medlemmerne.


  Gratis Lånebil
  Vi har indgået aftale med Krunderup Auto om gratis lånebil ved skader, der indbringes til reperation på deres værksted.

  Autohjælp
  GF Nordvest samarbejder med SOS Dansk Autohjælp om vejhjælp, og i 2010 er aftalen blevet forbedret, så du får flere fordele, uden at det koster dig ekstra.:

  • Altid frit værkstedsvalg: Du bestemmer selv, hvilket værksted din bil skal transporteres til, uanset hvor du får brug for vejhjælp.
  • Din EkstraBil: Bryder din bil sammen, og skønner alarmcentralen, at skaden ikke kan udbedres på stedet, kan du billigt leje en ekstrabil.
  • Hjælp i ferien. Klubbens autohjælp dækker både i Danmark og resten af Europa og er især en fordel, hvis du kun har ansvarsforsikring. Har du også kaskoforsikring, er du desuden dækket af det røde SOS-kort, som er langt mere omfattende.

  Får du brug for hjælp – ring 70 23 10 11.
  Læs de fuldstændige bestemmelser for klubbens autohjælp her.


  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk BilglasDanGlasAutoglasmandenGlasXpert eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  DanGlas, tlf.: 80 2000 20
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33
  GlasXpert, tlf.: 70 20 68 68


  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.


  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15 % rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 

  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Vindueslås – 10% rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10% rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere. 

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

  Nyheder
  På kontoret
  På kontoret:
  Afdelingschef
  Assurandør/forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Assurandør
  GF NORDVEST

  Viborgvej 41 A
  7500 Holstebro

  Åbningstider:

  Man-ons: 10.00-15.00
  Torsdag: 10.00-17.00
  Fredag: 9.00-12.00


  Telefonen er åben:
  Man-ons: 8.30-16.00
  Torsdag: 8.30-17.00
  Fredag: 8.30-16.00

   

  97 42 44 44
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere