Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos Nationalbankens Forsikringsklub

  Om klubben

  Om GF Nationalbanken

  Nationalbankens Forsikringsklub er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. Nationalbankens Forsikringsklub har eksisteret siden 1963. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af Nationalbankens Forsikringsklub. Du betaler et indskud på kr. 100. Nationalbankens Forsikringsklub køber aktier i GF. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger samt drift af klubbens Autohjælp, opkræves et årligt kontingent på xx kr., dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation.

  Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket". Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

  Hvem kan blive medlem 
  Nationalbankens Forsikringsklub er landsdækkende, og du kan blive medlem, hvis du er ansat i - eller modtager pension eller lignende ydelse fra - Danmarks Nationalbank.

  Som Nybilist kan bl.a. optages børn af forældre ansat i - eller som modtager pension eller lignende ydelse fra - Danmarks Nationalbank.

  Skulle du forlade Danmarks Nationalbank, kan alle dine forsikringer fortsætte hos os på uændrede præmier og vilkår.

  Medlemsfordele

  Medlemsfordele i GF Nationalbanken

  Som medlem af Nationalbankens Forsikringsklub har du mange fordele: 

  Rudeskader

  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk BilglasAutoglasmanden eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33


  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.


  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15 % rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 

   
  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.

  Kampen mod indbrudstyven 
  Forsikringklubben yder rabat på din indboforsikring, Såfremt der er/bliver installeret alarm. Vi yder 5% rabat hvis alarmen er uden overførsel til alarmcentral og 15% ved overførsel til alarmcentral. Lige nu tilbyder vi et GRATIS sikkerhedscheck i samarbejde med Dansikring. For nærmere oplysninger herom fås ved henvendelse til klubben. 

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Vindueslås – 10% rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10% rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere. 

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Nyheder

  Nyheder fra Nationalbankens Forsikringsklub

  Fusion vedtaget ved ekstraordinær generalforsamling

  Læs referat her

  Fusion mellem Nationalbankens Forsikringsklub og GF Finans og GF Østsjælland

  Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Nationalbankens Forsikringsklub i kantinen den 20. oktober 2016, kl. 17.00, Havnegade 5,1093 København K 

  Dagsorden

  1. Valg af dirigent

  2. Forslag fra bestyrelse eller medlemmer

  Bestyrelsen stiller forslag om, at klubben fusionerer med GF Finans og GF Østsjælland i overensstemmelse med den fælles fusionsplan af den 30. maj 2016. Fusionen indebærer at Nationalbankens Forsikringsklub opløses uden likvidation ved overdragelse af klubbens samlede aktiver og passiver til GF Finans og GF Østsjælland.

  Godkendelsen skal ske efter vedtægternes §17 Ændring af klubbens vedtægter. Klubbens vedtægter kan kun ændres, hvis ¾ af de på generalforsamlingen repræsenterede stemmer er for forslaget.

  3. Eventuelt

  Af hensyn til lokaledisposition og adgangsforhold beder vi om tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling senest mandag den 17. oktober 2016, hvilket kan ske skriftligt på:

  E-mail: nationalbanken@gfforsikring.dk eller på telefon: 4466 1439.

  Læs mere om fusionen her:

  Fusionsplan

  Fusionsredegørelse

  Kreditorerklæring 

  På kontoret
  Nationalbankens Forsikringsklub

  Den Hvide By, Valdemarshaab 1, 1. tv.
  4600 Køge

  Åbningstider:
  Mandag - torsdag:  08.30 - 16.00
  Fredag: 08.30 - 15.00

  44 66 14 39
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere