Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Post og Tele

  Om klubben

  Om GF Post-Tele

  Hvem kan blive medlem eller tegne forsikringer?
  Kontorpersonale i Post Danmark (hele landet), ansatte i TDC øst for Storebælt samt ansatte i det tidligere P&T kan blive medlem og tegne forsikring hos GF Post-Tele. Vi er også målrettet mod ægtefæller og pensionister fra samme kreds. Du bliver medlem, når du tegner en bilforsikring.

  Skaf et medlem
  Klubben opfordrer alle nuværende medlemmer til at hverve nye medlemmer. Hør nærmere ved at kontakte klubformanden

  Hvem er GF Post-Tele?
  GF Post-Tele er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF Post-Tele har eksisteret siden 1963. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Post-Tele køber aktier i GF, og du bliver derved gennem klubben medejer af GF Forsikring. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent på 50 kr., som opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

  Millionerne ruller tilbage til vores medlemmer
  GF Forsikring belønner fornuftige og ansvarlige bilister. GF Post-Tele og de øvrige forsikringsklubber har egne bilskaderegnskaber, og når året er omme, gør vi regnskabet op. Er der overskud, er det medlemmerne, der bliver belønnet i form af kontant tilbagebetaling. Jo færre skader klubben har haft, når året er omme, des mere får du tilbagebetalt. Hos GF Forsikring betaler det sig at køre godt!

  Skadepulje
  GF Post-Tele er en velkonsolideret klub med en skadepulje på 1,2 mio. kr., som er oparbejdet som reserver i tilfælde af, at vi skulle få et år med ekstraordinært mange skader.

  Kontakt til klubben
  GF Post-Tele har indgået en aftale med klub GF Viborg om at servicere vores medlemmer. Det giver vore medlemmer mulighed for at få kontakt med GF i fuld daglig kontortid.

  Kontakt til formanden
  Formanden, Jørgen Jensen, har en personlig e-mailadresse: ptjj@gf-forsikring.dk, som alle er velkomne til at benytte. Alle får svar hurtigst muligt, normalt samme dag og ellers senest 3 dage efter. Privat tlf.: 43 52 53 31. Mobil tlf.: 51 51 03 01.

  Medlemsdemokrati
  Hvert år i april måned holder klubben generalforsamling for alle medlemmer. Her besluttes det årlige budget, og der vælges formand, kasserer og medlemmer til bestyrelsen.
  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Post-Tele

  Som medlem af GF Post-Tele har du mange fordele: 

  Autohjælp
  Klubben har en billig autohjælpsordning, som omfatter alle medlemmer. Ordningen dækker hjælp ved såvel færdselsuheld som motorstop og dækker transport til nærmeste værksted eller bopæl. Ordningen gælder for uheld sket i Danmark, når uheldet forhindrer fortsat kørsel ved bilens egen hjælp. Får du brug for assistance, kan du kontakte Dansk Autohjælp på klubbens alarmtelefon 70 23 10 11. Her kan du læse bestemmelserne for klubbens autohjælp.

  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk Bilglas, DanGlas, Autoglasmanden, GlasXpert eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  DanGlas, tlf.: 80 2000 20
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33
  GlasXpert, tlf.: 70 20 68 68


  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.

  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15% rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 

  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.

  Vind 500 kr.
  Hvert år udtrækker klubben 75 vindere blandt alle klubbens medlemmer, der har kørt uden selvforskyldte skader, og som ikke har vundet de foregående 5 år. Vinderne får tilsendt 500 kr.

  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

  Dansk Bygningskontrol
  Akut og professionel hjælp ved skader på hus eller indbo. Kontakt Dansk Bygningskontrol, døgnvagt 72 28 28 19.

  Billig administration
  Klubben har en meget billig administration, som kommer medlemmerne til gode.

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.  

  Vindueslås – 10% rabat

  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10% rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere. 

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Nyheder

  Nyheder fra GF Post-Tele

  GF Post - Tele indkalder medlemmerne til generalforsamling på 
  Frihedens Idrætscenter, restaurant Halvleg, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre onsdag den 15. april 2015 kl. 17.00. 
  Der er parkering ved restauranten, som kun ligger få minutters gang fra Frihedens S-tog station. 


  Tag en ledsager med og få en hyggelig aften. Deltagelse i spisningen koster jer ikke noget. Generalforsamlingen indledes med middag og foredrag ved Henrik Dam Kristensen. 

  Vi forventer, at dagsordenen begynder ved 21.00-tiden og slutter ca. kl. 21.45. 

  Tilmelding til spisningen skal ske senest onsdag aften den 1. april 2015 til formanden på tlf. 51 51 03 01 eller mail ptjj@gfforsikring.dk eller brev til Jørgen Jensen, Frøvænget 26, 2630 Taastrup. 

  Dagsorden 
  1. Valg af dirigent 
  2. Bestyrelsens beretning. 
  3. Forelæggelse af klubbens regnskab og budget 
  • Resultatopgørelse for 2014 og budgetforslag 2016 
  4. Forslag fra bestyrelse eller medlemmer 
  • Der er ikke indkommet forslag fra medlemmer. 
  5. Fastsættelse af klubkontingent. 
  Bestyrelsen indstiller: 
  a) Medlemskontingentet fastsættes til 50 kr. for 2016 
  b) Kontingent til transporthjælpen fastsættes til 150 kr. for 2016 
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer 
  a) Formanden. Bestyrelsen indstiller genvalg af Jørgen Jensen 
  b) 1 bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen indstiller genvalg af Joa Søegren 
  c) 1 suppleant. Bestyrelsen indstiller genvalg af Bent J. Rejkjær 
  7. Valg af revisorer 
  • En revisor. Bestyrelsen indstiller genvalg af Poul Erik Andersen 
  8. Eventuelt.
  På kontoret
  På kontoret:
  Klubleder
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  GF Post - Tele

  Strandvejen 59
  2100 København Ø

  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 9.00-16.00

  Telefonen er åben fra:
  8.30-16.00

  72 24 41 67
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere