Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Horsens og GF Silkeborg

  Om klubben

  Om GF Horsens og GF Silkeborg

  GF Horsens og GF Silkeborg er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Forsikringsklubbens eneste formål er at betjene vores medlemmer med råd og vejledning i forsikringsmæssige spørgsmål.

  Til GF Forsikring´s klare mål: "at tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris." - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er: at yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket. Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

  Forsikringsklubbens bestyrelse er valgt af bilforsikringstagerne. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling og vælges for 2 år ad gangen.

  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Horsens GF Silkeborg

  Det skal være mere attraktivt at være medlem af vores forsikringsklub, end det er at være kunde i et traditionelt forsikringsselskab. Derfor er du som medlem af GF Horsens og GF Silkeborg automatisk tilsluttet klubbens landsdækkende redningshjælp, og du kan benytte dig af klubbens lånebil, for en særdeles lav leje, der kun dækker de faste omkostninger. Du kan benytte dig af vores bil, uanset om din egen bil er på værksted på grund af en skade, eller blot til almindeligt eftersyn eller reparation.


  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk BilglasDanGlasAutoglasmandenGlasXpert eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  DanGlas, tlf.: 80 2000 20
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33
  GlasXpert, tlf.: 70 20 68 68

  Autohjælp
  GF Horsens og GF Silkeborg samarbejder med SOS Dansk Autohjælp om vejhjælp, og aftalen er blevet forbedret, så du får flere fordele, uden at det koster dig ekstra.:

  • Altid frit værkstedsvalg: Du bestemmer selv, hvilket værksted din bil skal transporteres til, uanset hvor du får brug for vejhjælp.
  • Din EkstraBil: Bryder din bil sammen, og skønner alarmcentralen, at skaden ikke kan udbedres på stedet, kan du billigt leje en ekstrabil.
  • Hjælp i ferien. Klubbens autohjælp dækker både i Danmark og resten af Europa og er især en fordel, hvis du kun har ansvarsforsikring. Har du også kaskoforsikring, er du desuden dækket af det røde SOS-kort, som er langt mere omfattende.

  Får du brug for hjælp – ring 70 23 10 11.
  Læs de fuldstændige bestemmelser for klubbens autohjælp her.


  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.

  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15% rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Vindueslås – 10% rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10% rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.


  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

  Nyheder
  På kontoret
  GF Silkeborg
  Afdelingschef
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  På kontoret:
  Afdelingschef
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Assurandør
  Forsikringsrådgiver
  GF Horsens

  Vejlevej 25
  8700 Horsens

  Åbningstider:

  Mandag-onsdag:  9.00 - 16.00
  Torsdag: 9.00 - 17.00
  Fredag: 9.00 - 13.30

   

  Telefonen er åben:

  Alle dage fra:   8.30
  72 24 41 60
  GF Silkeborg

  Amaliegade 45, st.
  8600 Silkeborg

  Åbningstider:

  Mandag-onsdag: 9.00 - 16.00
  Torsdag: 9.00 - 17.00
  Fredag: 9.00 - 13.30

   

  Telefonen er åben:

  Alle dage fra:  8.30
  72 24 41 60
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere