Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Sydsjælland

  Om klubben

  Om GF Sydsjælland

  GF Sydsjælland er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. GF Sydsjælland har eksisteret siden 1965, og en del af GF Forsikring, men er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner bilforsikring bliver du samtidig medlem af GF Sydsjælland. Du betaler et indskud på kr. 100, som GF Sydsjælland køber aktier for i GF Forsikring a/s. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger, opkræves et årligt kontingent på 200,- kr., dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

  Da GF Sydsjælland har eget skaderegnskab på bilforsikringen, betyder det at såfremt vi har overskud på bilregnskabet, ja så udbetaler vi overskuddet til vores medlemmer. De sidste år har vi i GF Sydsjælland tilbagebetalt:


  GF Sydsjælland dækker disse postnumre:

  4160 Herlufmagle
  4171 Glumsø
  4250 Fuglebjerg
  4262 Sandved
  4640 Faxe
  4654 Faxe Ladeplads
  4690 Haslev
  4683 Rønnede
  4684 Holmegaard
  4700 Næsted
  4720 Præstø
  4733 Tappernøje
  4735 Mern
  4736 Karrebæksminde
  4750 Lundby
  4760 Vordingborg
  4771 Kalvehave
  4772 Langebæk
  4773 Stensved

  Til GF Forsikrings klare mål er: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at GF Sydsjælland’s mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes og når skaden er sket". Som forsikringsklub er vi bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Sydsjælland

  Som medlem af GF Sydsjælland du mange fordele: 
  Autohjælp
  GF Sydsjælland samarbejder med SOS Dansk Autohjælp om vejhjælp, og i 2010 er aftalen blevet forbedret, så du får flere fordele, uden at det koster dig ekstra.:

  1. Altid frit værkstedsvalg: Du bestemmer selv, hvilket værksted din bil skal transporteres til, uanset hvor du får brug for vejhjælp.
  2. Din EkstraBil: Bryder din bil sammen, og skønner alarmcentralen, at skaden ikke kan udbedres på stedet, kan du billigt leje en ekstrabil.
  3. Hjælp i ferien. Klubbens autohjælp dækker både i Danmark og resten af Europa og er især en fordel, hvis du kun har ansvarsforsikring. Har du også kaskoforsikring, er du desuden dækket af det røde SOS-kort, som er langt mere omfattende.

  Får du brug for hjælp – ring 70 23 22 20. 
  Læs de fuldstændige bestemmelser for klubbens autohjælp.


  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk BilglasDanGlassAutoglasmandenGlasXpert eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  DanGlass, 80 2000 20
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33
  GlasXpert, tlf.: 70 20 68 68


  Vigtigt om stenslag
  For at minimere skadeudgifterne, og dermed styrke tilbagebetalingen til medlemmerne har vi indgået faste prisaftaler med 3 store landsdækkende autoglasfirmaer. 
  De 3 selskaber leverer alle god service og høj kvalitet. Du kan selv kontakte dem direkte, hvis du får brug for reparation i forbindelse med stenslag: 

  Dansk Bilglas på telefon: 70 27 57 37
  DanGlass  på telefon: 80 2000 20
  Autoglasmanden på telefon: 70 23 99 33

  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.

  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15 % rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 


  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.


  Sikkerhedsudstyr til bilen 
  Ved henvendelse til klubkontoret kan man købe forskelligt sikkerhedsudstyr til bilen. Vi har blandt andet en nødhjælpspude og en sikkerhedsvest. Denne vest er allerede et krav i bl.a. Italien og Spanien, hvor den skal bæres ved stop, havari m.m. Det forventes at tilsvarende krav vil være obligatorisk for alle bilister i EU inden for en overskuelig fremtid. Vesten har kraftige holdbare reflekser, og den kan naturligvis også bruges, når man færdes i trafikken i øvrigt, såsom på cykel, hundeluftning m.m.

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.    

  Vindueslås – 10 % rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10 % rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere.

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.


  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

  Nyheder

  Nyheder fra GF Sydsjælland

  På kontoret
  På kontoret:
  Søren Bo Pedersen
  Forsikringsrådgiver
  Lonni Horn
  Forsikringsrådgiver
  Simone Klinke Christensen
  Forsikringsrådgiver
  Niels Dreyer
  Forsikringsrådgiver
  Casper Hovmand
  Assurandør
  Henrik Pedersen
  Assurandør
  Hikmet Altun
  Assurandør
  Rene Sørensen
  Løsøretaksator
  Morten Hoff
  Bygningstaksator
  Poul Erik Pedersen
  Autotaksator
  Afdelingschef
  GF Sydsjælland

  Parkvej 46A
  4700 Næstved

  Åbningstider:

  Mandag:   9.30-17.00
  Tirs-tors: 9.30-16.00
  Fredag: 9.30-13.00

   

  Telefontider:

  Mandag:   8.30-17.00
  Tirs-tors: 8.30-16.00
  Fredag: 8.30-13.00
             
  55 37 20 01
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere