Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Forsikringsklubben Pas På

  Om klubben

  Om GF Pas På

  GF Forsikringsklubben Pas På er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. Klubben er en selvstændig enhed med egen bestyrelse og vedtægter.

  GF Forsikringsklubben Pas På  henvender sig til ansatte i og under Beskæftigelsesministeriet eller Socialministeriet

  Klubbens mål er at yde vore medlemmer den bedst mulige service og rådgivning i forsikringsmæssige spørgsmål, både når der skal tegnes forsikringer og når skaden er sket.
  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Pas På

  Som medlem af GF Forsikringsklubben Pas På har du mange fordele:


  Autohjælp
  Som medlem af GF-Forsikringsklubben Pas På har du mulighed for at tegne GF Hjælp. Får du brug for assistance, kan du kontakte Dansk Autohjælp på telefon 70 23 10 11. GF Hjælp dækker udgifter til starthjælp, bugsering. m.m.


  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved Dansk Bilglas, Autoglasmanden eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33


  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.


  Ejerskifteforsikring
  I forbindelse med hushandel kan der som sælger være brug for at tilbyde en ejerskifteforsikring og som køber for at tegne en ejerskifteforsikring. Kontakt os gerne ved at maile tilstandsrapporten, så sørger vi for at tegne en ejerskifteforsikring via Dansk Boligforsikring.


  Sikkerhedstjek af dit hjem
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem. Konsulenten fra Verisure laver både en udvendig og indvendig inspektion, og vælger du efterfølgende at få installeret en alarm, giver vi dig 15% rabat på din indboforsikring. Kontakt os og bestil tid til et tjek.

  Spar penge på DNA-mærkning
  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.  


  Vindueslås – 10 % rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10 % rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere. 


  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Nyheder

  Nyheder fra GF Forsikringsklubben Pas På

  På kontoret
  På kontoret:
  Klubleder
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  GF Forsikringsklubben Pas På

  Strandvejen 59
  2100 København Ø

  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 9.00-16.00

  Telefonen er åben fra:
  8.30-16.00

  56 14 24 87
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere