Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Kommunal

  Om klubben

  Om GF Kommunal

  GF Kommunal® er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. Klubben har eksisteret siden 1963 og er en selvstændig enhed med egen bestyrelse og vedtægter.


  Hvem kan blive medlem eller tegne forsikringer
  Du kan blive medlem af GF Kommunal® og tegne forsikringer hos os, hvis du har en tilknytning til kommunal ansættelse, ansættelse i de nye regioner, der afløste amterne og i institutioner, der er knyttet til kommunale og regionernes serviceområder. Vi er også målrettet mod pensionister fra samme kreds. Man skal have bopæl på Sjælland med omkringliggende øer øst for Storebælt for at have sin bilforsikring i GF Kommunal®.

  Som medlem har du indflydelse på klubbens ledelse gennem generalforsamlingen. Blandt medlemmerne er der valgt en bestyrelse, som overordnet varetager klubbens drift. Til den daglige drift og betjening af medlemmerne er der ansat personer med en forsikringsmæssig baggrund til at vejlede dig om tegning af de forsikringer, som netop opfylder dit behov.


  Overskudsdeling på bilforsikring
  Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Kommunal®. Du betaler et indskud på kr. 100, som klubben køber aktier i GF for. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

  Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent på pt. 90 kr., og dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år i januar.


  Klubbens historie 
  Spiren til stiftelsen var, at de etablerede forsikringsselskaber var meget dyre med deres bilforsikringer. Det fik nogle initiativrige personer til at tænke om det kunne gøres billigere gennem en forening. Efter meget besvær blev de første klubber stiftet, og gennem mund til mund metoden og ved en bevågenhed fra pressens side voksede ideen stødt. Ideen er, at medlemmerne kun skal betale den reelle kostpris for forsikring af deres bil.
  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Kommunal

  Autohjælp hos SOS Dansk Autohjælp 
  Med bilforsikring hos GF Kommunal har du samtidig mulighed for at få autohjælp til en attraktiv pris. 
  GF Kommunal har en aftale med SOS Dansk Autohjælp om assistance i Danmark og Europa til et værksted efter dit valg eller hjem til din bopæl. Får du brug for assistance, skal du ringe til Dansk Autohjælp på telefon 75 95 44 55.

  Læs bestemmelserne for autohjælpen.

  Altid frit værkstedsvalg:
  Du bestemmer selv, hvilket værksted din bil skal transporteres til, uanset hvor du får brug for vejhjælp.

  Din EkstraBil:
  Bryder din bil sammen, og skønner alarmcentralen, at skaden ikke kan udbedres på stedet, kan du billigt leje en ekstrabil. 

  Hjælp i ferien:
  Klubbens autohjæp dækker både i Danmark og resten af Europa. Når du har kaskoforsikring, er du desuden dækket af det røde SOS-kort, som er langt mere omfattende.


  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!
  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 

  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15 % rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 


  Rudeskader 
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved DanGlas, Dansk Bilglas, Autoglasmanden, GlasXpert, Carglass eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.


  Vigtigt om stenslag
  For at minimere skadeudgifterne, og dermed styrke tilbagebetalingen til medlemmerne har vi indgået faste prisaftaler med 3 store landsdækkende autoglasfirmaer. 
  De 3 selskaber leverer alle god service og høj kvalitet. Du kan selv kontakte dem direkte, hvis du får brug for reparation i forbindelse med stenslag: 

  Dansk Bilglas 70 27 57 37 
  Doktor Skår/Danglas 70 21 80 20 
  Autoglasmanden 70 23 99 33 


  Rabat på dæk hos Euromaster
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo 

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.


  Spar penge på DNA-mærkning

  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.

  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF.  


  Vindueslås – 10 % rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10 % rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere. 


  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.

  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.  Bådforsikring
  Skal du have din båd forsikret, og den ikke har en sådan størrelse, at det kan ske via din Familiens Basisforsikring, kan vi anbefale følgende:

  GF Forsikring har indgået samarbejde med:

  Søassurancen Danmark
  Skolegade 1, 5960 Marstal
  Telefon 62 53 10 73

  Søassurancen Danmark blev stiftet helt tilbage i 1876, og vi kan kun anbefale, at du forsikrer din båd i dette selskab. Kontakt os og få et konkret tilbud.


  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

  Nyheder
  På kontoret
  På kontoret:
  Klubleder
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  GF Kommunal

  Strandvejen 59
  2100 København Ø

  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 9.00-16.00

  Telefonen er åben fra:
  8.30-16.00

  39 10 11 50
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere