Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Velkommen hos GF Region og Kommune

  Om klubben

  Om GF Region & Kommune

  GF Region & Kommune er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF Region & Kommune har eksisteret siden 1964 (stiftende generalforsamling blev holdt den 12. december 1963). Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk og juridisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter.

  Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Region & Kommune. For hver bil betales et indskud på 100 kr., som forsikringsklubben køber aktier i GF for. Til dækning af klubbens administrationsomkostninger, opkræves et årligt kontingent på 70 kr. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.


  Hvem kan blive medlem eller tegne forsikringer
  Du kan blive medlem af GF Region & Kommune og tegne forsikringer hos os, hvis du har en tilknytning til den kommunale eller regionale verden i Jylland/Fyn eller hvis du er ansat på kmd. Vi er også målrettet mod pensionister fra samme kreds.

  Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, såvel når forsikringen skal tegnes, men også når skaden er sket". Som forsikringsklub er vi bevidst om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

  Medlemsfordele

  Medlemsfordele hos GF Region & Kommune

  Som medlem af GF Region & Kommune har du mange fordele:

  Autohjælp
  Klubben tilbyder en autohjælpsordning som man kan tilmelde sig ved klubkontoret. Ordningen koster kr. 330,-  /  365.- pr. år, og alle medlemmer får tilbuddet ved indmeldelsen. Er du med i ordningen og får brug for assistance, kan du kontakte SOS Dansk Autohjælp på klubbens alarmtelefon 70-206-103. Læs mere om bestemmelserne for ordningen her.

  Sikkerhedstjek og alarmløsning til særpris!

  Er du kunde i GF, kan du gennem Verisure få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, og et tilbud på en alarmløsning til særpris. 
  Du får besøg af en konsulent fra Verisure, der udfører et udvendigt og indvendigt sikkerhedstjek. Og vælger du at få installeret en alarm, giver vi op til 15 % rabat på din indboforsikring. Kontakt GF og bestil tid til et sikkerhedstjek. 

  Rudeskader
  Skader på bilens ruder er omfattet af kaskoforsikringen. Får du knust en rude, kan du lade en ny isætte ved DanGlasDansk Bilglas, Autoglasmanden, GlasXpert eller et autoværksted. Der er selvrisiko, men ingen præmiestigning. Er der tale om et stenslag der kan repareres, er der dog ingen selvrisiko. 

  For forsikringstagere, der har tegnet Bilforsikring uden Bonustab, er selvrisikoen den samme som årspræmien. Taksator skal ikke medvirke - autoglarmesteren/værkstedet skal blot indsende regningen til GF Forsikring påført dit navn, adresse og policenummer. Drejer det sig om stenslag i frontruden, kan den i de fleste tilfælde repareres, og så skal der ikke betales selvrisiko.

  Vi anbefaler:

  DanGlas, tlf.: 80 20 00 20
  Dansk Bilglas, tlf.: 70 27 57 37
  Autoglasmanden, tlf.: 70 23 99 33
  GlasXpert, tlf.: 70 20 68 68

  Rabat på dæk hos Euromaster 
  Som medlem af GF Forsikring får du 10% rabat på alle priser og tilbud hos Euromaster. Dette gælder også for bremser, udstødningsrør, støddæmpere, sporing, olieskift og servicetjek, som Euromaster også udfører.

  Euromaster_logo

  Du finder nærmeste dækcenter på www.euromaster.dk eller ved at ringe til 87 28 28 28. Husk at oplyse, at du er medlem af GF Forsikring allerede ved prisforespørgslen for at opnå rabatten. Rabatten fratrækkes direkte på fakturaen.

  Spar penge på DNA-mærkning

  Du kan DNA-mærke dine ting og på den måde nedsætte risikoen for indbrud. DNA-mærkning gør det særligt svært for tyven at sælge dine stjålne ting videre, fordi det kæder kriminelle sammen med gerningsstedet.. 

  selectadna_logo

  DNA-mærkning foregår ved, at du påfører en næsten usynlig syntetisk væske på de ting, som har en særlig værdi for tyven, fx computere, malerier, smykker, designmøbler og cykler. Væsken indeholder en unik DNA-kode, som spores tilbage til dig. De mærkede genstand registrerer du i en database hos SelectasDNA.
  Se din pris på DNA-mærkning. Du kan købe sættet via et særligt link, som du finder på MitGF

  Vindueslås – 10 % rabat
  Med en Lindrucker vindueslås får du den sikreste lås på markedet og forebygger på den måde indbrud. Som GF-kunde kan du bestille Lindrucker vindueslås til en ekstra god pris. Du får 10 % rabat på vejledende udsalgspris. 

  Lindrucker_logo_small

  Bestil låsen på Lindruckers hjemmeside. Du skal bruge rabatkoden GF, når du bestiller.

  Se film, der viser, at låsen er nem at betjene og enkel at montere.

  Skybrudsalarm til særlig god pris
  Få besked på sms, hvis der trænger vand ind i dit hjem. Installer en skybrudsalarm, så du bliver advaret og kan komme hjem og begrænse skaden og få reddet, hvad reddes kan. DanTaets skybrudsalarm er nem at installere og alarmerer med lys og lyd. Den kan også alarmere via sms eller indbrudsalarm.
  Du kan købe skybrudsalarmen fra DanTaet til en særlig fordelagtig GF-pris via et særligt link, som du finder på MitGF.

  Ejerskifteforsikring
  Vi giver et gratis tilbud på ejerskifteforsikring.

  Tilbud på rejser med Bravo Tours 
  Som GF kunde får du gode tilbud på rejser med Bravo Tours. Læs mere her

   

  Nyheder

  Nyheder fra GF Region & Kommune

  Fusion mellem GF Region og Kommune og Forsikringsklubben Post-Fyn

  Læs alt om fusionen på nedenstående links:

  Fusionsredegørelse

  Fusionsplan

  Kreditorerklæring

  På kontoret
  På kontoret:
  Forretningsfører
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Forsikringsrådgiver
  Assurandør
  GF Region & Kommune

  Skovbakken 1-3, Skt. Klemens
  5260 Odense S


  Åbningstider:
  Mandag - torsdag: 8.30 - 16.00
  Fredag: 8.30 - 12.00  
  66 15 03 98
  Læs mere om:

  • Vores bestyrelse
  • Vores regnskaber
  • Vores vedtægter
  • Referater fra vores generalforsamlinger

  Læs mere