Trafiksikkerhed er alles ansvar

Spørg dig selv: Hvad kan jeg selv gøre for at forbedre trafiksikkerheden. Det er i alles interesse at forhindre skaderne og følgerne af trafikulykker, der har alvorlige konsekvenser – både menneskelige og økonomiske.

For GF Forsikring er arbejdet med trafiksikkerhed ikke en modedille. Siden en gruppe ildsjæle stiftede selskabet tilbage i 1967 har ønsket om at nedbringe antallet af skader været den bærende ide. Få skader er godt for alle, for samfundet, for forsikringsselskabet – og for den enkelte.

Vi belønner dem, der tager ansvar
Hvert år betaler vi overskuddet på bilforsikringen tilbage til vores bilister – som kontant belønning for god kørsel. En ide, der hurtigt viste sig at være særdeles levedygtig. Med overskudschecken som gulerod har GF’s bilister haft langt færre skader end beregnet. Den trafiksikre adfærd har medført milliardtilbagebetaling til GF-bilisterne gennem årene, og det har gjort GF landskendt som de gode bilisters forsikringsselskab.Køreteknik og lokale initiativer
Men vi hviler ikke på laurbærrene. Den øgede trafikmængde og det uforudsigelige vejr stiller øgede krav til trafikanternes adfærd og evner bag rattet. For at gøre vores bilister endnu bedre, inviterer vi derfor til GF Sikkerhedsdag på køretekniske anlæg over hele landet hvert efterår. Her lærer bilisterne at køre trafiksikkert.

Deltagerne giver samtidig 100 kroner hver, som går ubeskåret til GF Sikkerhedspris, der uddeles hvert år til en række trafiksikkerhedsfremmende projekter, skabt af lokale ildsjæle med en god ide om at hjælpe sig selv og andre. 

Læs om GF Sikkerhedsdag 
Læs om GF Sikkerhedspris

Brug af cookies på www.gfforsikring.dk

På www.gfforsikring.dk bruger vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK