Sorry, your browser does not support inline SVG.
MitGF

Vores historie

Da fornuften sejrede
I 1967 var der mange, som trak på smilebåndet ved tanken om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse. Men de fremsynede ildsjæle – bag det vi i dag kender som GF Forsikring – arbejdede målrettet videre for at realisere deres vision.
De ville danne et alternativt selskab med minimale priser. Her skulle medlemmerne organiseres i forsikringsklubber og have direkte indflydelse, og her skulle der ikke bruges penge på andet end dækning af skader og den mest nødvendige administration.

 

Det har siden vist sig, at tanken var rigtig. For i dag er vi et af de selskaber, som har flest bilforsikringer i Danmark. Siden har vi udviklet nye produkter og forsikringstyper, så vi i dag kan tilbyde konkurrencedygtige priser og betingelser på alle husstandens forsikringer.
Vi bygger på ideen om at nedbringe forsikringspræmierne til det lavest mulige niveau, dvs. til dækning af administration og skader.

GF Forsikring fyldte 40 år den 11. juni 2007. Læs vores jubilæumsskrift

Hvis du vil vide mere om os, er du altid velkommen til at kontakte en af vores forsikringsklubber, der er fordelt over hele landet. Du kan også læse mere om forsikringsklubber, dækninger, betingelser, priser, policer og meget mere på dette website.