Rejseforsikring i GF: Dækker hele året, hele familien

Rejser du nogensinde uden for Danmarks grænser? Hvis ja, så har du brug for en rejseforsikring.

Du har brug for en rejseforsikring for at kunne blive transporteret hjem, hvis der sker dig noget. Hvis du rejser uden for den offentlige rejsesygesikring dækningsområde (det gule sundhedskort), så har du også brug for en rejseforsikring for at få dækket udgifter til lægehjælp og hospitalsindlæggelse.

En rejseforsikring hos GF dækker:

 • Hele familien – dvs. alle i husstanden på samme adresse.
 • Hele året, hver gang familien rejser, uanset om I rejser sammen eller hver for sig. Og uanset hvordan I rejser - med bil, fly, båd, tog eller cykel.
 • Ny erstatningsrejse, hvis du på rejsen bliver syg og får ordineret ro og hvile i mere end halvdelen af din ferie.
 • Rejseforsikring EU dækker de første 30 sammenhængende dage på rejser uden for Danmark, i samme geografiske område som den offentlige rejsesygeforsikring – det gule sundhedskorts dækningsområde.
 • Rejseforsikring verden dækker de første 45 sammenhængende dage på udenlandsrejser i hele verden inkl. EU.

GF’s rejseforsikring købes som tillæg til indboforsikringen (Familiens Basisforsikring) eller studie- og uddannelsesforsikringen. Rejser i Danmark dækkes ikke.

Bestil rejseforsikring
 
Tilvalgsdækinger
Du kan supplere rejseforsikringen med udvidet skirejse eller afbestillingsforsikring:

 • Afbestillingsforsikring dækker dit tab, hvis du må afbestille en rejse, fordi du bliver akut sygdom og ikke kan komme af sted, eller hvis der sker ulykke eller dødsfald i din nærmeste familie.
  For at få dækket dine udgifter til fx fly og hotel er det et krav, at du har købt afbestillingsforsikring senest 8 dage efter, at du har bestilt din rejse – eller senest samtidig med at du har betalt depositum for rejsen.
 • Udvidet skirejse dækker ny ferie eller ødelagte rejsedøgn, hvis du fx styrter og må tilbringe resten af ferien på krykker. Udvidet skirejser dækker også lejet skiudstyr og liftkort.
  Kend de internationale skiregler.

Dyrker du farlig sport på ferien?
Kan du lide at udfordre dig selv med fx klatring, dykning og elastikspring, når du holder ferie, så vær opmærksom på, at du skal have tilvalgsdækningen farlig sport i din ulykkesforsikring, for at rejseforsikringen dækker.

Akut hjælp i udlandet
Står du i udlandet og har brug for hjælp, kan du kontakte SOS på tlf. +45 70 21 80 80


Brochure

Betingelser

Begæring

 

 

Brug af cookies på www.gfforsikring.dk

På www.gfforsikring.dk bruger vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK