Rejseforsikring i GF: Dækker hele året, hele familien

Rejser du nogensinde uden for Danmarks grænser? Hvis ja, så har du brug for en rejseforsikring.

Du har brug for en rejseforsikring for at kunne blive transporteret hjem, hvis der sker dig noget. Du har også brug for en rejseforsikring for at få dækket udgifter til lægehjælp og hospitalsindlæggelse, hvis du bliver syg eller kommer til skade både i Europa og i hele verden.

Fra den 1. august 2014 dækker det gule sundhedskort ikke længere på rejser i Europa (EU/EØS-landene). Du skal i stedet have det blå EU-sygesikringskort med på dine rejser i Europa. Det blå EU-sygesikringskort dækker ikke lige så godt som det gule kort, og derfor er det vigtigt at tegne en rejseforsikring. GF's rejseforsikring dækker al den behandling, der tidligere var omfattet af den offentlige rejsesygesikring. Det er dog en forudsætning, at udgifterne ikke er dækket af det blå EU-sygesikringskort.

Her kan du læse om forskellene på det gule sundhedskort og det blå EU-sygesikringskort.

En rejseforsikring hos GF dækker:

 • Hele familien – dvs. alle i husstanden på samme adresse er dækket af rejseforsikringen. 
 • Hele året, hver gang familien rejser, uanset om I rejser sammen eller hver for sig. Og uanset hvordan I rejser - med bil, fly, båd, tog eller cykel.
 • Ny erstatningsrejse, hvis du på rejsen bliver syg og får ordineret ro og hvile i mere end halvdelen af din ferie.
 • Rejseforsikring EU dækker de første 30 sammenhængende dage på rejser uden for Danmark, i samme geografiske område som den offentlige rejsesygesikring dækkede. Se alle landene her
 • Rejseforsikring verden dækker de første 45 sammenhængende dage på udenlandsrejser i hele verden inkl. EU.

GF’s rejseforsikring købes som tillæg til indboforsikringen (Familiens Basisforsikring) eller studie- og uddannelsesforsikringen. Rejser i Danmark dækkes ikke.

Bestil rejseforsikring
 
Tilvalg
Du kan supplere rejseforsikringen med udvidet skirejse eller afbestillingsforsikring:

 • Afbestillingsforsikring dækker dit tab, hvis du må afbestille en rejse, fordi du bliver akut syg og ikke kan komme af sted, eller hvis der sker ulykke eller dødsfald i din nærmeste familie.
  For at få dækket dine udgifter til fx fly og hotel er det et krav, at du har købt afbestillingsforsikring senest 8 dage efter, at du har bestilt din rejse – eller senest samtidig med at du har betalt depositum for rejsen.
 • Udvidet skirejse dækker ny ferie eller ødelagte rejsedøgn, hvis du fx styrter og må tilbringe resten af ferien på krykker. Udvidet skirejser dækker også lejet skiudstyr og liftkort.
  Kend de internationale skiregler.

Dyrker du farlig sport på ferien?
Kan du lide at udfordre dig selv med fx klatring, dykning og elastikspring, når du holder ferie, så vær opmærksom på, at du skal have tilvalget farlig sport i din ulykkesforsikring for, at rejseforsikringen dækker.

Det er ikke nødvendigt at tegne tilvalget farlig sport, hvis du en enkelt gang prøver en af følgende sportsaktiviteter under vejledning og opsyn af en uddannet instruktør:

 • Bjergklatring
 • Tandem faldskærmsudspring med uddannet instuktør
 • Parasailing
 • Dykning med trykflasker
 • Vandskisport

Akut hjælp i udlandet
Står du i udlandet og har brug for hjælp, kan du kontakte GF's alarmcentral på tlf. +45 70 21 80 80


Brochure

Betingelser

Tillæg til betingelser

Begæring

 

 

Brug af cookies på www.gfforsikring.dk

På www.gfforsikring.dk bruger vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK