Studie- og uddannelsesforsikring

GF's studie- og uddannelsesforsikring er den letteste måde at dække dit basale forsikringsbehov, hvis du er studerende eller under uddannelse.

Vær opmærksom på, at hvis du er under 18 år og bor ude, så er du dækket af dine forældres indboforsikring. Men når du fylder 18 år, eller hvis du flytter sammen med en bofælle eller kæreste, så er det tid til at få sin egen indboforsikring.

Med GF's studie- og uddannelsesforsikring får du det mest basale dækket i et og samme produkt:

  • Indboforsikring
    Selv på SU eller lærlingeløn har de fleste unge mange ting af værdi, fx mobil, computer, mærketøj, cykel osv. Det hele løber op. Og den dag skaden sker, er det mange penge at punge ud selv, hvis man ikke har en forsikring.
  • Ansvarforsikring
    En studie-/uddannelsesforsikring indeholder også den vigtige ansvarsforsikring. Den dækker, hvis man bliver gjort erstatningsansvarlig dvs. bliver skyld i, at andre kommer til skade eller bliver uarbejdsdygtige, eller hvis man ødelægger andres ting.
  • Ulykkesforsikring
    En ulykkesforsikring er vigtig, hvis man fx styrter på cykel og kommer til skade. Forsikringen dækker hele døgnet bortset fra tilfælde omfattet af arbejdsskadesikringsloven.
 
Betingelser - indbo på studie- og uddannelsesforsikring
           
Betingelser - ulykke på studie- og uddannelsesforsikring


Brochure

Begæring

Bestil brochure