Sorry, your browser does not support inline SVG.
MitGF

Bilforsikring med overskud

Hos GF er det kunderne, der deler overskuddet. Jo færre bilskader, jo større overskud til dig. Har du været uheldig og haft en skade i årets løb, så får du alligevel del i overskuddet.

Skulle der være underskud et enkelt år, mærker du ikke noget til det. Din bilforsikring kan som udgangspunkt kun blive billigere end det beløb, du allerede har betalt i det enkelte år.

Billigere bilforsikring år for år
Hos GF er prisen på din bilforsikring fast. Du bliver altså ikke straffet med en højere pris, hvis du får en skade. Derimod vil din bilforsikring blive billigere for hvert år, du kører skadefrit, og når du har kørt skadefrit i 5 år, bliver du elitebilist. Efter 6 skadefri år har du mulighed for at blive superelitebilist og få særlige fordele.

Tilpas din bilforsikring efter behov
Du kan vælge mellem tre forskellige forsikringer alt efter din bil og dit behov: Ansvarsforsikringansvarsforsikring med delkasko og ansvarsforsikring med kasko.

Du kan skræddersy din bilforsikring med Danmarks største udvalg af tilvalgsdækninger. GF's bilforsikring er landets mest fleksible på grund af de mange tilvalgsdækninger - du kan nemlig løbende tilpasse den til lige netop dit behov og få den sikkerhed, du har brug for.

5 gode grunde til at vælge GF’s bilforsikring

  1. Du får mulighed for at bruge de værksteder, som vi samarbejder med. Her kan du fx få leje-/lånebil, når din bil repareres
  2. Overskudsdeling, så du får del i overskuddet i form af en nedsat præmie
  3. Billigere bilforsikring for hvert år du kører uden skader
  4. Danmarks største udvalg af tilvalgsdækninger 
  5. Særlige fordele for superelitebilister, fx 0 kr. i selvrisiko ved visse ansvarsskader.

Ring mig op grøn knap

Beregn pris grøn knap

Produktblad (pdf)

Hent de nyeste forsikringsbetingelser

Har du allerede en bilforsikring hos GF? Se dine forsikringsbetingelser